L'Institut Juan Gil-Albert organitza a Torrevieja un col·loqui sobre el lloguer vacacional a la província

Experts en turisme analitzaran els aspectes econòmics, jurídics i socials d’aquesta modalitat que ha revolucionat el sector turístic

L'Institut Juan Gil-Albert organitza a Torrevieja un col·loqui sobre el lloguer vacacional a la província
29/09/2021 -

L’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert ha programat una xarrada col·loqui sobre el model turístic de lloguer vacacional a la província. L’acte, organitzat pel departament de Ciències Jurídiques i Socials del IAC tindrà lloc en el Club Nàutic de Torrevieja el divendres 1 d’octubre a les 19.30 hores.

La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha assenyalat que “és molt important que des del Gil-Albert s’aborde el model turístic predominant en la Costa Blanca amb la participació de persones acreditades que aportaran la seua visió des de diferents fronts i experiències”.

“El lloguer vacacional, un model turístic consolidat a la província d’Alacant?” és el títol de l’activitat en la qual participaran la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Torrevieja, Rosario Martínez, el president d’APTUR (Associació d’Empreses d’Apartaments Turístics de la Comunitat Valenciana), Miguel Ángel Sotillos, l’enginyer tècnic del consistori torrevejense, Francisco Moreno, i el periodista Daniel Terol, moderats per Rafael Poveda Ivorra, director del departament que organitza l’activitat.

La sessió posarà sobre la taula l’anàlisi i la valoració de les dades que ha oferit l’ocupació turística aquest estiu i, especialment, la modalitat d’aquesta mena de lloguer que ha suposat un canvi en el model tradicional de l’allotjament turístic. Es tracta d’una opció que està causant una revolució en el dia a dia de moltes ciutats de tot el món, especialment les de major afluència turística.

En la xarrada es tractaran els aspectes jurídics, legals, econòmics i socials que conflueixen en aquesta mena de lloguers de gran actualitat en la societat i economia de la província d’Alacant, una de les quals ha vist un major desenvolupament d’aquest nou sistema d’explotació turística i immobiliària.

Com en altres ocasions, aquesta activitat podrà seguir-se en streaming a través de l’Instagram de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nineteen − 3 =