El IVC alça el teló a Alacant amb dansa en femení per a tota la família en el Teatre Arniches

Rebel·va embolicar’ és dansa teatralitzada en clau flamenca per a tots els públics, inspirada en ‘Rebel·lió en la granja’ de George Orwell, de Marea Dansa

El IVC alça el teló a Alacant amb dansa en femení per a tota la família en el Teatre Arniches
07/10/2021 -

L’Institut Valencià de Cultura arranca la seua temporada d’exhibició en el Teatre Arniches d’Alacant el divendres 8 d’octubre a les 20.30 hores amb ‘Rebel·va embolicar’ de Marea Dansa.

“Des de l’IVC ens sembla un punt de partida perfecte per a aquesta nova temporada 2021-2022. ‘Rebel·va embolicar’ és un d’aqueixos espectacles que ho té tot. En ell conflueixen la dansa amb el teatre gràcies al treball conjunt de Marea Dansa i La Teta Calba, amb una presència musical molt destacada, amb un important sentit crític, en el qual la dona és protagonista, i a més amb un enfocament per a públic familiar. No es pot demanar més a una inauguració de temporada”, ha assenyalat la delegada de l’Institut Valencià de Cultura a Alacant, Alicia Garijo.

Marea Dansa presenta: ‘Rebel·va embolicar’ una proposta dirigida per la Teta Calba (Xavo Giménez i María Cárdenas) en la qual la direcció coreogràfica està signada per Olga Pericet.

Rebel·va embolicar’ compta amb tres nominacions en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2021: millor espectacle per a xiquetes i xiquets, millor direcció coreogràfica Olga Pericet i millor il·luminació de Miquel Llop.

Aquesta peça està inspirada en la novel·la curta al·legòrica de George Orwell, ‘Rebel·lió en la granja’, escrita en 1945, però es tracta d’una versió molt lliure tant per la seua ubicació espacial i temporal com per la seua transformació de l’argument.

Aquesta producció de Teatre Escalante i Marea Dansa planteja una revolució en clau flamenca amb una mirada en femení i per a tots els públics.

Elena Marava, Lourdes de la Rúa, Paula Sebastián, Rosa Sanz i Yolanda López donen vida a les cinc dones protagonistes d’aquesta història. Cinc obreres que treballen en una fàbrica d’embotit on no es veu el sol quan comença el dia. Disposades a dir basta, a alçar-se, a hissar la bandera de la rebel·lió eterna perquè caiguen els opressors.

Tornen les arts escèniques al Teatre Arniches en aquesta temporada que omplirà, des d’ara i fins a juny de 2022, l’escenari de teatre, dansa, circ, música de manera ininterrompuda.

Venda d’entrades: https://taquilla.ivc.gva.es/janto/

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fifteen − seven =