Alacant acull la quarta jornada dels Jocs Esportius Adaptats

Coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, al Pavelló Municipal Central Pitiu Rochel s’han reunit 19 centres educatius

Alacant acull la quarta jornada dels Jocs Esportius Adaptats
03/12/2019 -

La quarta jornada dels Jocs Esportius Adaptats a les comarques alacantines s’ha celebrat a la ciutat d’Alacant, emmarcada dins de la 38a edició dels Jocs Esportius organitzats per la Conselleria d’Educació Cultura i Esport, i coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Al Pavelló Municipal Central Pitiu Rochel d’Alacant s’han reunit un total de 340 persones entre alumnat, professorat i col·laboradors, amb l’objectiu de fer diferents activitats esportives per tal d’afavorir la inclusió i d’oferir les mateixes oportunitats en la difusió de la pràctica esportiva a l’alumnat valencià.

A més de les activitats físiques, els participants en la jornada han gaudit d’un dinar de convivència, i els centres col·laboradors, d’una visita cultural per la localitat alacantina.

En la quarta jornada d’esport adaptat han participat un total de 19 centres educatius: IES Gaia, CEIP Miguel Hernández, CEIP Azorín, CEIP Bec de L’Aguila, CEIP L’Horta (Sant Vicent del Raspeig), IES Leonardo Da Vinci, CPEE Lo Morant, CEIP El Tossal, CEIP Rabassa, CEIP Gloria Fuertes, CEIP Rafael Altamira, CEIP Azorín, CEIP Santo Domingo, CEIP La Albufereta, CEIP Pedro Duque, IES 8 de Març, CEIP Voramar (Alacant), CEIP Cervantes (Santa Pola) i CEIP La Paloma (Aspe).

L’organització i el desenvolupament de la jornada celebrada a Alacant ha estat a càrrec del Servei Territorial de Cultura i Esport d’Alacant, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alacant, el TAFAD de l’IES 8 de Marzo, la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana i el Centre Penitenciari de Fontcalent.

La pròxima cita dels Jocs Esportius Adaptats es durà a terme aquest mateix dimecres, 4 de desembre, a la localitat d’Ibi amb la participació de 5 centres docents.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 10 =