La Diputació concedeix el títol d''Alacantí d'Adopció' al metge Ángel Mota López

El Saló de Plens de la Diputació acull aquest diumenge l’acte institucional, amb la presència de representants de les cases regionals de la ciutat

La Diputació concedeix el títol d''Alacantí d'Adopció' al metge Ángel Mota López
03/05/2019 -

El Palau Provincial acollirà el diumenge 5 de maig a les 10.00 hores l’acte institucional delDia de l’Alacantí d’Adopció. El metge conquense Ángel Mota López recollirà enguany la distinció abrigallat per diferents autoritats i representants de les cases regionals de la ciutat.

El Saló de Plens de la Diputació serà l’escenari en el qual es desenvolupe aquest emotiu homenatge que estarà presidit pel diputat de Cultura, Cèsar Augusto Asencio. “La seua profunda dedicació en l’àmbit de la gestió sanitària i la seua dedicació a l’assistència de pacients en les unitats de Vigilància intensiva han marcat una extraordinària, humanitària i dilatada trajectòria professional vinculada directament amb la província d’Alacant”, ha destacat el diputat.

La jornada en el Palau Provincial s’iniciarà a les 10.00 hores amb l’arribada d’autoritats, un acte que estarà amenitzat pels Tambors de la Casa d’Hellín i el Grup de Gaites L’Struendu del Centre Asturià. Mitja hora més tard començarà en el Saló de Plens, amb la presència de presidents i reines de les cases regionals, el nomenament de Mota López, a qui se li imposarà una medalla commemorativa com a ‘Alacantí d’Adopció 2019’.

Després d’aquest esdeveniment, la comitiva es traslladarà fins a la Plaça del Mar, on s’iniciarà una desfilada per l’Esplanada d’Espanya que finalitzarà amb una actuació a càrrec dels diferents grups regionals de la ciutat.

Ángel Mota López

Natural del municipi conquense de Pinajero, després de concloure els estudis de Medicina en la Universitat de València en 1969, Mota López es va instal·lar a Alacant. Va començar el seu periple professional com a internista a l’Hospital Sant Joan de Déu, edifici que ocupa actualment el MARQ, dedicat a la beneficència amb el suport de la Diputació d’Alacant. Més tard va passar a ocupar la plaça d’adjunt de Vigilància intensiva en el llavors anomenat Hospital 20 de Novembre (Hospital General Universitari d’Alacant), al mateix temps que col·laborava en La Creu Roja, en dispensaris d’alguns municipis com Busot i Aigües i impartia xarrades en associacions o col·legis professionals.

En el seu currículum destaca la seua gran labor com a gestor i director de diversos hospitals, entre ells l’Hospital d’Alacant. Així mateix, l’homenatjat, autor de diverses publicacions, ha participat en l’obertura i posada a punt de les unitats de Vigilància intensiva del Sanatori Perpétuo Socorro i de l’Hospital General Universitari d’Elx, on també va exercir de cap de Secció i de Servei fins a la seua jubilació l’any 2007.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fifteen + 12 =