La Diputació d'Alacant inicia demà a Elda un curs de salvament aquàtic i socorrisme per a afavorir la inserció laboral dels joves

Un total de 21 persones participaran en aquesta nova edició que imparteix la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme

La Diputació d'Alacant inicia demà a Elda un curs de salvament aquàtic i socorrisme per a afavorir la inserció laboral dels joves
02/07/2019 -

La Diputació d’Alacant iniciarà demà a Elda una nova edició del Curs de Salvament Aquàtic i Socorrisme que impulsa la institució provincial amb l’objectiu de millorar la formació dels joves afavorint d’aquesta forma la seua ocupabilitat.

El curs, de caràcter totalment gratuït, es desenvoluparà entre el 3 i el 26 de juliol i comptarà amb la participació de 21 alumnes. Impartit per la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme a la Comunitat Valenciana, la formació consta de 370 hores lectives, incloent-hi una part pràctica, una teòrica, una altra a distància i una altra de pràctiques laborals.

Els participants tenen entre 18 i 30 anys i han sigut seleccionats entre els 23 aspirants que es van presentar a la convocatòria després de participar en unes proves de natació i rescat.

“Des de la Diputació d’Alacant pretenem amb aquest curs ampliar la formació dels joves per a oferir-los noves oportunitats laborals, en aquest cas dotant-los dels coneixements necessaris per a vetlar per la seguretat dels usuaris en les zones de bany públic, ha explicat la diputada de Família i Ciutadania, Mercedes Alonso, qui ha detallat que la formació inclou classes de natació, salvament aquàtic, anatomia i fisiologia, primers auxilis, seguretat i higiene, legislació i psicologia. Els alumnes que superen el curs, que s’impartirà en la piscina coberta obtindran la Certificació de Socorrista en instal·lacions aquàtiques que expedeix la RFESS.

Els cursos de salvament aquàtic i socorrisme que imparteix la institució provincial van arrancar l’any 2016 i fins hui s’han impartit de forma gratuïta en els municipis de Torrevella, el Pinós, Cocentaina, la Vila Joiosa i Albatera beneficiant-se dels mateixos un total de 60 joves de la província.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =