La Regidoria d'Esports obri el termini d'inscripció per a participar en l'Escola d'Estiu

El termini de preinscripció acabarà el 14 de juny

La Regidoria d'Esports obri el termini d'inscripció per a participar en l'Escola d'Estiu
31/05/2019 -

L’Ajuntament d’Alacant, a través de la Regidoria d’Esports i en col·laboració amb la Fundació Lucentum Bàsquet, ofereix a xiquets i xiquetes d’Alacant poder participar en l’Escola d’Estiu. La inscripció podrà realitzar-se en la Web de l’Ajuntament emplenant el formulari de preinscripció.

Els participants, que hauran de tindre edats compreses entre 6 i 14 anys, podran gaudir de les diferents activitats lúdiques i esportives que es realitzaran cada dia en les diferents instal·lacions previstes, el pavelló Pitiu Rochel i Rafa Pastor, així com en les pistes de l’Hipòdrom i en la piscina municipal de la Muntanya Tossal.

Per part seua, la Fundació Lucentum té com a objectiu ajudar els joves perquè, a través de l’esport, adquirisquen competències físiques i intel·lectuals. Per a això, l’organització compta amb monitors de gran experiència en l’àmbit esportiu i educatiu.

Programació

El bàsquet serà l’eix principal d’aquesta programació estival. Es duran a terme activitats en anglés que consistiran en jocs en pista, visionat de pel·lícules i “speaking and listening”. A més, hi haurà un taller de manualitats perquè els xiquets/as desenvolupen la seua imaginació i creativitat.

Així mateix, l‘Escola d’Estiu comença l’última setmana de juny i finalitza a principis d’agost. Les dates es divideixen de la següent manera: Del 26 de juny al 5 de juliol; del 8 de juliol al 19 i del 22 de juliol al 3 d’agost.

Les activitats es duran a terme de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores. De manera opcional, s’ofereix el servei de menjador per al qual no puga acudir a les 14.00 hores, tenint hora de recollida a les 15.15 hores.

Formulari de preinscripció

Una vegada complimentat el formulari, podrà entregar-se a la recepció de les piscines de Monte Tossal, o enviar-lo al correu electrònic flbaescuela@gmail.com. Segons l’organització, la data límit de preinscripció és el 14 de juny. Els alumnes seran admesos per rigorós ordre d’inscripció fins a completar les places.

Preu per quinzenes

Les activitats es realitzaran per grups d’edat, amb un mínim de 10 inscripcions per grup. El preu per cada quinzena és de 130 euros, 225 euros amb menjar inclòs. Per a més informació, es pot consultar la web http://fundacionlucentum.com o escrivint un correu electrònic a la direcció flbaescuela@gmail.com

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 1 =