La Volta obligarà a tallar el trànsit en la façana marítima de l'Esplanada d'Alacant

Els itineraris alternatius per a accedir a Alacant són Avinguda de Mèxic-Gran Via, Avinguda Salamanca-Doctor Rico i Benito Pérez Galdós

La Volta obligarà a tallar el trànsit en la façana marítima de l'Esplanada d'Alacant
26/08/2019 -

L’arribada de la tercera etapa de la Volta Ciclista a Espanya, prevista per al dilluns 26 d’agost, obligarà a tallar al trànsit la façana marítima de l’Esplanada, on estarà situada la línia de meta. El tancament al trànsit rodat de l’àrea afectada començarà a les 6.15 hores i es preveu que tinga una durada de deu hores. La segona etapa té prevista l’eixida d’Ibi a les 12.53 hores. L’horari d’arribada a Alacant oscil·la entre les 17.21 i 17.49 hores, segons les mitjanes fixades per l’organització de la Volta.

Aqueix tancament al trànsit afectarà el Passeig dels Màrtirs de la Llibertat, des de la Plaça del Mar fins a l’avinguda de Loring. A més, des d’aquesta última cap al complex Panoramis i l’avinguda Eusebio Sempere, per a desviar els vehicles cap a la Rotonda Arquitecte Miguel López. El carrer Almirall Julio Guillén Tato -la de la sala d’exposicions de la Llotja del Peix- també romandrà tancada al trànsit.

El carrer Sant Ferran, en el tram comprés entre la Plaça de Gabriel Miró, Enginyer Lafarga i La Rambla, i el carrer Rafael Altamira fins a l’Esplanada romandran tancades des de les 22.30 hores del diumenge 25 d’agost.

Itineraris alternatius

Tres són els itineraris alternatius fixats per la Policia Local. Per a l’entrada d’Alacant-Sud es compta amb els eixos Avinguda de Mèxic-Gran Via, Avinguda de Salamanca-Doctor Rico, i l’avinguda Benito Pérez Galdós. Des d’Alacant a Sant Joan i viceversa, es recomana el trànsit per la Gran Via i la Via Parc fins a arribar a l’avinguda de Dénia, per les glorietes en superfície. En aquest punt s’utilitzaran les plataformes superficials existents per a prosseguir per l’avinguda de Dénia en direcció a Sant Joan.

Els filtres de trànsit en l’Entrada Sud d’Alacant s’establiran a partir de l’avinguda de Mèxic. Tots els ramals interiors de la ciutat estaran connectats.

Es podrà circular per l’avinguda de la Vila Joiosa (La Pedrera) en direcció a Sant Joan-Alacant, desviant-los en l’avinguda de Jovellanos per l’avinguda de Dénia. En l’adreça Albufereta-Alacant el trànsit permancerá tallat a partir de l’avinguda de Jovellanos (Scalextric) i el trànsit serà desviat cap a l’avinguda de Dénia.

Línies d’autobusos

Les línies d’autobusos que es veuran afectats per la Volta seran les 02, 05, 09, 21, 22, 23 i 27. Es recomana la utilització dels corredors d’Alfonso el Savi-Jaume II – Vazquez de Mella-Canonge Penalva, per a les línies urbanes com la 02 i 22 TAM i les interurbanes 21 i 23 TAM.

Per part seua, les línies radials com les 08, 10 i 13 TAM abandonaran la seua capçalera de Rambla Méndez Nuñez-Esplanada, per la provisional de Plaça d’Espanya (preferentment), o distribuint-les entre les parades de Calderón al costat del Mercat Central i inicis de la c/ Sant Vicent.

La urbana 05 TAM tindrà la capçalera provisional en la Plaça dels Estels al costat de la 12 TAM. La urbana 27 TAM, si finalment no poguera arribar a la seua capçalera en Oscar Esplá, a través de Catedràtic Soler, utilitzaria el corredor de Lorenzo Carbonell, Santa María Mazarello, Aguilera fins a Oscar Esplá i viceversa.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 5 =