L'Ajuntament aprova les ajudes a les comissions de fogueres per 371.250 €

L’edil Popular de Festes, José Ramón González, ha destacat que enguany s’incrementa en 16.250€ el pressupost de totes les categories per a millorar el nivell

L'Ajuntament aprova les ajudes a les comissions de fogueres per 371.250 €
07/05/2019 -

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Alacant, José Ramón González, ha informat que s’han aprovat en Junta de Govern les ajudes econòmiques a les comissions de Fogueres per a l’augment del nivell de qualitat de les Fogueres de Sant Joan 2019, amb una dotació pressupostària de 371.250€.

L’import de les subvencions s’atorgaran a cada Comissió de Fogueres sol·licitant en atenció a la categoria del monument adult que planten distribuint les quanties de la següent manera: categoria especial 9.500 €, primera categoria 4.150€, segona categoria 3.735€, tercera categoria 3.535€, quarta categoria 3.335€, cinquena categoria 3.265€ i sisena categoria 3.215€, incloent-hi un import extra de 150€ per als quals planten foguera infantil.

L’edil popular de Festes, José Ramón González, ha destacat que enguany s’incrementen les ajudes que s’atorguen a totes les categories dels monuments que seran plantats per les Comissions, al mateix temps que ha considerat que amb aquesta mesura “es millorarà la qualitat de les Fogueres del 2019 de les nostres festes”.

La present convocatòria de subvencions podrà ser sol·licitada per totes aquelles associacions o entitats festeres legalment constituïdes com a “Comissions de Fogueres” en el si de la Federació de les Fogueres de Sant Joan, que planten i participen en les festes oficials de la ciutat en l’exercici 2019.

D’aquesta forma l’Ajuntament d’Alacant dóna suport a través d’aquestes ajudes econòmiques a les festes oficials de la nostra ciutat, amb l’objectiu d’engrandir-les i augmentar així la qualitat dels seus monuments, i fomentar la participació ciutadana i el desenvolupament i promoció de les Fogueres de Sant Joan, en tractar-se d’unes Festes d’Interés Turístic Internacional des de l’any 1983, i Bé d’Interés Cultural Immaterial.

Així mateix informar que una vegada siguen aprovades hui les bases en la Junta de Govern, seran publicades en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), i el termini de presentació de les sol·licituds serà de quinze dies naturals, a partir de l’endemà a la seua publicació en el BOP.

Per a la presentació de les sol·licituds serà necessari adjuntar fotocòpia del CIF de l’entitat, fotocòpia del DNI del representant i document que acredite la representació i els certificats positius de no mantenir deutes amb la Seguretat Social, l’Agència Tributària ni l’Ajuntament d’Alacant.

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, el Servei de Festes sol·licitarà a la Federació de les Fogueres de Sant Joan certificació inicial en la qual es relacionen totes les comissions de fogueres legalment constituïdes, amb la categoria del monument que plante cada Comissió i el cost de construcció d’aquests.

Aquesta subvenció es concedeix amb caràcter anticipat, i la resolució es notificarà als interessats i es publicarà, i l’Ajuntament podrà revocar la subvenció atorgada de manera total o parcial, prèvia audiència de l’interessat, quan l’activitat objecte de la concessió no s’haja realitzat, o quan no justifique l’aplicació dels fons percebuts.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three − one =