L'Ajuntament cedeix a APSA l'ús de les instal·lacions de l'antic CEFIRE

APSA és una entitat sense ànim de lucre, que ha sigut declarada d’utilitat pública pel Consell de Ministres i d’utilitat municipal per l’Ajuntament d’Alacant

L'Ajuntament cedeix a APSA l'ús de les instal·lacions de l'antic CEFIRE
15/05/2019 -

L’Ajuntament d’Alacant ha aprovat hui en Junta de Govern la cessió de l’ús de les instal·lacions de l’antic CEFIRE a APSA per un màxim de 30 anys.

L’Associació Pro Deficients Psíquics d’Alacant (APSA) va sol·licitar a la fi de febrer a l’Ajuntament la cessió de l’ús de l’edifici de propietat municipal situat al carrer Badia, que va ser institut de Formació Professional i posteriorment Centre de Formació de Professorat.

La decisió de la Junta de Govern de l’Ajuntament es basa en l’informe favorable emés per la Regidoria d’Acció Social per a la cessió de l’ús de les instal·lacions per a les activitats d’APSA, que són d'”inclusió de persones amb discapacitat o risc de presentar-la, en tots els àmbits de la societat, així com la defensa dels seus drets o interessos, els de la seua família i tutors”.

Les reformes que precise la seua adequació per a l’activitat objecte de la concessió seran a costa del concessionari, prèvia l’obtenció de la corresponent autorització urbanística.

La concessió durarà mentre el concessionari complisca fidelment l’objecte de la mateixa i, amb una durada màxima de trenta anys.

Tal com reflecteixen els seus estatuts de constitució, APSA és una entitat sense ànim de lucre, que ha sigut declarada d’utilitat pública pel Consell de Ministres i d’utilitat municipal per l’Ajuntament d’Alacant.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

four + 13 =