L'Ajuntament d'Alacant gestionarà el Centre de Tecnificació de la ciutat en 2023

La Conselleria de Cultura, Educació i Esports, fins a eixa data, mantindrà la responsabilitat i la direcció d’aquest poliesportiu

L'Ajuntament d'Alacant gestionarà el Centre de Tecnificació de la ciutat en 2023
30/06/2020 -

La Junta de govern ha aprovat en la seua sessió de hui un conveni de col·laboració entre la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament pel qual Alacant passarà a gestionar el Centre de Tecnificació de la ciutat a partir de l’any 2023, i al desenvolupament d’activitats esportives de tecnificació i alt rendiment.

La Conselleria de Cultura, Educació i Esports fins a aqueixa data, mantindrà la responsabilitat i la direcció d’aquest poliesportiu, així com les regnes del programa de tecnificació.

La Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Alacant han anat col·laborant des de la creació del Centre de Tecnificació l’any 1992, encara que les diferents conselleries encarregades dels assumptes esportius han sigut les que han realitzat la seua gestió integral.

Amb l’actual acord, s’obri un període transitori de tres anys que ha d’acabar quan en 2023 l’Ajuntament recollirà en els seus pressupostos generals i en la seua plantilla els recursos per a la gestió completa d’aquest complex esportiu.

El nou conveni contempla, a més, la creació d’una comissió de seguiment, de la qual formaran part totes dues institucions, que ha de garantir el compliment dels acords aconseguits.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × one =