L'alcalde presenta el retrat de Gabriel Echávarri i ocupa el seu lloc en la galeria d'edils

Durant l’estiu es procedirà a una reestructuració d’una part de la galeria

L'alcalde presenta el retrat de Gabriel Echávarri i ocupa el seu lloc en la galeria d'edils
14/06/2019 -

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha presentat aquest matí el retrat de l’exalcalde Gabriel Echávarri que passarà a ocupar el seu lloc en la galeria d’alcaldes situada a la sala que dóna accés al Saló Blau. El pintor Jesús Zuazo ha pintat una obra realista amb oli sobre fusta. L’exalcalde ha excusat la seua presència en l’acte, on sí que han estat presentes la portaveu socialista, Eva Montesinos, i altres membres de la Corporació municipal.

Luis Barcala ha manifestat que “l’Ajuntament incorpora en aquest Saló Blau els retrats dels qui han sigut alcaldes o alcaldesses de la ciutat d’Alacant i amb això se’ls reconeix el servei, el treball, l’esforç i la representació que han tingut”.

“Vull fer valdre què suposa per a una persona ser alcalde d’aquesta ciutat, representar a tots els alacantins i l’orgull que suposa la incorporació del retrat de l’alcalde Echávarri a aquesta galeria de retrats, amb tots els predecessors i passar a formar part de la gran i llarga història d’aquesta ciutat”, ha afegit l’alcalde en funcions.

La presentació del retrat també ha comptat amb paraules d’agraïment per part de la portaveu socialista, així com del pintor que ha ressaltat l’esforç realitzat en el detall i a traslladar a l’obra el major realisme possible sobre l’original.

Luis Barcala ha anunciat que durant l’estiu es procedirà a una reestructuració d’una part de la galeria, de manera que els alcaldes del període democràtic ocupen la part central d’aquesta.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

ten − nine =