L'equip municipal d'Alacant rep el "panquemao" de la Majordomia del Raval Roig

Luis Barcala subratlla el “component tradicional” d’aquestes celebracions, que compleixen 180 anys, i que discorreran des de hui i fins al diumenge 8 de setembre

L'equip municipal d'Alacant rep el "panquemao" de la Majordomia del Raval Roig
04/09/2019 -

L’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Alacant ha rebut hui el tradicional “Panquemao” que la Majordomia del Raval Roig entrega a institucions i col·laboradors. Ha sigut el primer “Panquemao” que s’ha repartit dels 50 que s’han elaborat en enguany, han explicat fonts de la Mayordomía. El costum del repartiment del “Panquemao” es remunta a la fi del segle XIX. Autoritats, persones significades del barri i col·laboradors van ser els primers a ser complimentats amb ell.

L’alcalde, Luis Barcala, després de rebre el “Panquemao” per part d’alguns dels integrants de la Comissió Infantil, ha subratllat el “component tradicional, de diversió i de familiaritat” que tenen aquestes celebracions que compleixen 180 anys. El d’aquest matí ha sigut el primer cercaviles d’unes festes que hui seran pregonades pel tenor alacantí Mario González -21 hores, en la Plaça de Topete-, i que finalitzaran el diumenge 8 de setembre.

Els integrants de la Comissió de Festes han acudit amb unes samarretes al·lusives a l’efemèride amb la llegenda “180 anys fent Festa”. L’acte l’ha amenitzat la Colla “El Cocó”, que ha interpretat “El Vermut”, “La Manta al Coll” i “Ramonet”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nineteen − 7 =