L'Espai Philobiblion de l'Institut Gil-Albert acull la presentació del nou epistolari de Miguel Hernández

La Casa Bardín serà l’escenari de la cita literària que comptarà amb la presència d’un dels autors

L'Espai Philobiblion de l'Institut Gil-Albert acull la presentació del nou epistolari de Miguel Hernández
10/05/2019 -

La Casa Bardín serà l’escenari de la presentació a Alacant del volum Epistolari general de Miguel Hernández, una edició de Jesucrist Riquelme i Carlos R. Talamás, publicada per Edaf. L’acte tindrà lloc demà divendres 10 de maig, a les 19.00 hores, i comptarà amb la intervenció d’un dels autors, Riquelme, doctor en Filologia Hispànica i especialista hernandià.

Aquest epistolari, presentat recentment a Madrid, amplia la correspondència coneguda i editada fins ara del poeta oriolà, ja que en els últims anys, amb posterioritat a les Obres completes que es van publicar en 1992 i en les quals es va actualitzar la seua correspondència, han anat apareixent noves cartes i postals guardades pels seus destinataris o descendents.

Sota el compromís d’actualitzar el corpus epistolar que hui ascendeix a 488 cartes, postals i notes, Riquelme i Talamás han aportat a aquest volum de 1152 pàgines un increment de textos manuscrits i notes. Així mateix, han incorporat cartes que romanien inèdites, dirigides al poeta o a altres corresponsals amb assumptes hernandians, especialment sobre avatars de les seues lectures literàries o sobre la seua agonia carcerària.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

five × 5 =