La Línia 5 del TRAM d'Alacant modificarà el cap de setmana el seu servei per la celebració del Campionat Autonòmic de Triatló

La prova discorre en part en paral·lel a la platja del Postiguet d’Alacant

La Línia 5 del TRAM d'Alacant modificarà el cap de setmana el seu servei per la celebració del Campionat Autonòmic de Triatló
21/10/2021 -

La Línia 5 del TRAM d’Alacant (Porta de la Mar-Plaça de la Corunya) modificarà el seu servei habitual el pròxim cap de setmana amb motiu de la celebració del Campionat Autonòmic de Triatló de Distància Olímpica.

Una de les parts d’aquesta prova discorre per la platja del Postiguet, per la qual cosa l’Ajuntament d’Alacant ha sol·licitat a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) que interrompa, entre les parades de Sangueta i Porta de la Mar, el servei d’aquesta línia durant diverses hores.

En concret, el dissabte dia 23, la circulació del tramvia quedarà suspesa entre les 5 i les 16 hores, mentre que el diumenge dia 24 farà el propi entre les 5 i les 17 hores.

A conseqüència d’aquesta interrupció, les parades de la Marina i Porta de la Mar no estaran habilitades fins a la finalització de la prova. La resta de parades d’aquesta línia, així com el conjunt de línies del TRAM d’Alacant, funcionaran al llarg de les dues jornades amb total normalitat.

La prova, organitzada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, compta amb un Pla d’Actuació Preventiu COVID-19 que inclou un conjunt de mesures de seguretat, adequat a les normatives nacionals i internacionals per a garantir el desenvolupament responsable de la competició.

Per a més informació les persones usuàries poden consultar en el telèfon gratuït 900 720472 i en la web (TRAM).

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

twelve − three =