María Conejero, defensa la tasca de les universitats contra la violència de gènere

L’edil d’Igualtat participa en la Universitat d’Alacant en la Trobada Unitwin Alacant Meeting

María Conejero, defensa la tasca de les universitats contra la violència de gènere
12/09/2019 -

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alacant, María Conejero, ha defensat la tasca que les universitats realitzen en la lluita contra la violència de gènere, en inaugurar l’Unitwin Alacant Meeting, en la Universitat d’Alacant. L’edil ha fet especial referència al treball que desenvolupen els departaments de gènere. Encara així, ha ressenyat que “encara queda molt per recórrer per a trencar barreres i bandejar pràctiques sexistes que continua encotillant a les dones com a ciutadanes de segona classe. No es pot passar per alt, tampoc, la pandèmia social que suposa la violència masclista en totes les seues perverses modalitats”.

Ha finalitzat subratllant que “a Espanya, encara que s’ha avançat molt en el marc legal, continuen persistint actituds socials discriminatòries o bretxes salarials vergonyoses. Ací és on l’educació juga un paper clau per a radicar les situacions de discriminació en funció del gènere”.

La Trobada, que compta amb l’aval de la Unesco i és de caràcter internacional, es desenvolupa durant tot el dia de hui al campus alacantí. Al costat de María Conejero ha sigut inaugurat per l’ambaixadora de Costa Rica a Espanya, Ana Helena Chacón, i la vicerectora de Responsabilitat Social, Igualtat i Inclusió de la Universitat d’Alacant, María José Rodríguez Jaume.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 8 =