Marisa Gayo presenta el cartell de la Mitjana Marató d'Alacant per al 21 de setembre

Marisa Gayo presenta el cartell de la Mitjana Marató d'Alacant per al 21 de setembre
27/03/2019 -

La Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Alacant, Marisa Gayo, ha presentat hui el cartell de la Mitjana Marató d’Alacant, que canvia totalment de data i que s’anuncia per al dissabte 21 de setembre.

La regidora, del PP, ha indicat que estan treballant “en equip” amb el club Apolana i amb l’empresa Last Lap, que està darrere de la Sant Silvestre Vallecana, entre altres signatures, amb l’objectiu d’aportar “un salt de qualitat” a la carrera.

Marisa Gayo ha afegit que “volem involucrar a tota la ciutat” en aquesta prova perquè els alacantins se senten orgullosos d’aquesta. En parlar d’implicar grans col·lectius d’Alacant, la regidora ha esmentat a les Fogueres, a la Setmana Santa i als Moros i Cristians.

La Mitjana Marató Aigües d’Alacant mostra en el seu cartell els logotips de Sanitas i del diari Marca com a socis importants, al costat dels d’Aigües i de la Regidoria d’Esports.

L’edil popular ha presentat hui el cartell de la Mitjana Marató en l’espai Esport Alacantí, d’Alacantí TV, que condueix Aitor Varó.

Marisa Gayo ha afegit que la promoció internacional de la carrera tindrà present els vols directes des de capitals europees a L’Altet per a facilitar la participació d’atletes estrangers.

“Hem volgut donar-li una bolcada total” ha incidit Marisa Gayo en la seua intervenció. Gayo ha explicat també que la Mitjana portarà aparellades activitats infantils i per a tota la família.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nineteen − 4 =