Mazón: “Tornem a eixa fraternitat que tant ens importa i per la qual es caracteritza la Comunitat”

El president de la Diputació d’Alacant participa en València en l’homenatge en record de les víctimes pel Covid-19

Mazón: “Tornem a eixa fraternitat que tant ens importa i per la qual es caracteritza la Comunitat”
08/10/2021 -

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha assistit aquest matí a València a l’homenatge en record de les víctimes per la Covid-19 de la Comunitat Valenciana, on ha defensat la necessitat de “no oblidar mai el que hem viscut, ni la memòria dels quals ens han deixat”, així com de “traure conclusions i ensenyaments de vida els que hem tingut la sort de seguir ací”.

Mazón, qui ha reconegut que aquest acte té a veure amb l’absència d’oblit i amb “la conjura o el compromís de tota la societat, no sols des del punt de vista institucional, sinó també social i simbòlic”, ha recordat que són 7.805 les víctimes de coronavirus en la Comunitat, “fins al moment”. “Continuem resant, sospirant i vigilant perquè no augmenten, perquè aquesta guerra encara no ha acabat, encara que, afortunadament, estem en un moment en el qual comencem a veure les coses d’una altra manera”, ha assegurat.

A més, ha precisat que es tracta d’un acte “molt trist, perquè són 7.805 motius per a estar trist, però és també un acte de conjura i de tornar a agafar forces i alçar-nos anímicament, perquè ha sigut i encara està sent dur”.

El president de la institució provincial, després de participar en aquest emotiu esdeveniment organitzat per la Generalitat en l’Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències, ha destacat la importància del contacte i de la presencialitat en el món de la tecnologia i del virtual. “Com hem trobat a faltar aqueixa abraçada, aqueix bes, aqueixa encaixada i tantes coses que ara a poc a poc, i amb cautela, han de tornar a aparéixer, perquè les necessitem”, ha concretat, sobre aquest tema, al mateix temps que ha insistit que hui “vull fer un cant a la presencialitat, al contacte, a l’afecte i, sobretot, al no oblit”.

Finalment, ha lamentat el fet que hi ha gent “a la qual no tornarem a veure més i són abraçades que no podem recuperar. Així que amb els quals puguem recuperar aqueixes abraçades i aqueixos besos, fem-ho i tornem a aqueixa fraternitat que tant ens importa i per la qual sempre s’ha caracteritzat la Comunitat Valenciana”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =