La Diputació executarà en aquesta legislatura una glorieta en la CV-772 que millore la connexió entre Sant Joan d'Alacant, El Campello i Alacant

El president de la institució provincial visita l’ajuntament de Sant Joan d’Alacant i trasllada al seu alcalde el seu compromís amb el municipi

La Diputació executarà en aquesta legislatura una glorieta en la CV-772 que millore la connexió entre Sant Joan d'Alacant, El Campello i Alacant
07/10/2019 -

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha visitat aquest matí el municipi de Sant Joan d’Alacant on ha traslladat al seu alcalde, Jaime Albero, el compromís de la Diputació d’impulsar de manera immediata el projecte de construcció d’una glorieta en la CV-772 que millore les comunicacions d’aquesta localitat amb les platges i amb El Campello i Alacant.

“Per a la Diputació d’Alacant és una prioritat absoluta resoldre com més prompte millor aquesta actuació que permetrà donar eixida al PAU 5 i al parc mòbil dels tres municipis, millorant així les connexions entre ells”, ha ressaltat Mazón. En aquest sentit, ha recordat que ja s’ha consignat una partida de 18.000 euros en els pressupostos provincials de 2019 per a la redacció del projecte, al mateix temps que ha agraït als ajuntaments la seua implicació per a la cessió dels terrenys.

El president, que ha estat acompanyat per la vicepresidenta de la institució provincial, Julia Parra, s’ha reunit en primer lloc a l’Ajuntament, on ha signat en el llibre d’honor, amb l’alcalde i amb el vicealcalde, Santiago Román, per a abordar les diferents necessitats de la localitat.

En aquest punt, i amb la finalitat d’atendre la petició del consistori, Mazón ha mostrat, a més, la predisposició de la Diputació de compartir algunes de les instal·lacions que són de propietat provincial amb serveis municipals confrontants. Aquest seria el cas de part de la parcel·la de l’Institut Alacantí de la Família Pedro Herrero amb el Centre de Salut del municipi i el Col·legi Públic El Romero.

“Gran part del patrimoni provincial resideix en el municipi de Sant Joan i per això és important compartir determinats espais per a oferir millors serveis als ciutadans i afavorir el lliure trànsit dels professionals”, ha destacat Mazón.

Per part seua, Albero ha valorat positivament “tots aquells projectes posats damunt de la taula i que han tingut tan bon acolliment per part del president de la Diputació”. “Voldria posar en valor aqueixa concepció que tots, independentment que administració siga, col·laborem per a donar servei i millors instal·lacions i infraestructures per als veïns i veïnes”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − 1 =