El MUBAG presenta una nova edició del Cicle de Concerts amb actuacions de joves estudiants de la província

Les audicions, a càrrec d’alumnes dels conservatoris Óscar Esplá i Guitarrista José Tomás, comencen aquesta vesprada i conclouran al desembre

El MUBAG presenta una nova edició del Cicle de Concerts amb actuacions de joves estudiants de la província
21/10/2021 -

El Museu Belles arts Gravina acollirà un any més el cicle de concerts d’alumnes dels conservatoris ‘Óscar Esplá’ i ‘Guitarrista José Tomás’ per a donar visibilitat al talent, l’esforç i el treball dels joves músics alacantins. Des d’aquesta vesprada i fins al 16 de desembre es duran a terme un total de deu audicions amb entrada lliure, limitada a l’aforament de la sala.

La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha explicat que “amb aquesta proposta, des de la Diputació es pretén contribuir a promocionar i difondre el treball dels joves músics en un entorn on, a més de gaudir de la música, es pot visitar la col·lecció d’art exposada en el Mubag, que atresora destacades col·leccions de l’art del segle XIX”.

El cicle comença aquesta vesprada amb una audició dels alumnes del departament de Cambra del Conservatori Óscar Esplá que, sota el títol ‘Retornem: Retrats i Escenes’, oferiran peces de Joaquín Nin, Mario Castelnuovo-Tedesco, Ludwig van Beethoven, Astor Piazzolla i Belén Ordóñez.

Els joves músics que obriran el calendari d’actuacions són Betlem de la Sagra, Paula Serrano, María Antolí, Álvaro Guerra, Alejandro Costa, Joaquín García, Adis Galán, Alberto Martínez, José Fuentes, Vicent Donet, Mario Gomar, Sandra Pérez, Pablo Bernal, Mercedes Lillo, Óscar Ivars i Sergio Nácher.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 8 =