Un total 30 de municipis afectats per la gota freda sol·liciten l'ampliació del termini de l'IBI i l'IAE facilitada per SUMA

Tots els municipis de la Vega Baixa, a més de Santa Pola, Crevillent i Villena se sumen a aquesta opció

Un total 30 de municipis afectats per la gota freda sol·liciten l'ampliació del termini de l'IBI i l'IAE facilitada per SUMA
27/09/2019 -

Un total de 30 municipis de la província d’Alacant afectats per l’última gota freda s’han acollit a la mesura d’urgència facilitada per Suma per la qual s’amplia fins al 5 de novembre el termini de pagament de l’IBI i l’IAE.

D’aquesta manera, els contribuents d’aquestes localitats tindran un mes més de termini per a pagar els seus rebuts, mentre que enla resta de municipis que tenen delegat en Suma el cobrament d’aquests impostos el període conclourà el pròxim 4 d’octubre.

Albatera, Algorfa, Almoradí, Benejússer, Benferri, Benijòfar, Bigastre, la Granja de Rocamora, Guardamar del Segura, Xacarella, Los Montesinos, Oriola, el Pilar de la Foradada, Rafal, Callosa de Segura, Catral, Coix, Daia Nueva, Daia Vieja, Dolores, Formentera del Segura, Redovà, Rojals, Sant Fulgenci, San Isidro, Sant Miquel de les Salines i Torrevella -tots els de la Vega Baixa-, a més de Crevillent, Santa Pola i Villena són els municipis que s’han acollit a aquesta mesura d’urgència.

Bestretes de tresoreria

Una altra de les mesures extraordinàries impulsades per l’organisme tributari de la Diputació d’Alacant per a atendre amb caràcter d’urgència les necessitats dels municipis ha sigut la de posar a la disposició dels ajuntaments bestretes de tresoreria amb la finalitat que puguen escometre aquelles actuacions que es consideren més prioritàries.

El president de la institució provincial, Carlos Mazón, ha destacat que aquestes accions responen al principal objectiu de la Diputació “que és el d’estar sempre al costat dels nostres municipis i dels ciutadans, especialment quan ocorren situacions tan extraordinàries i catastròfiques com ha sigut la DANA”.

Facilitats de pagament

Durant aquest període, Suma ha realitzat un important esforç per a oferir un millor servei als contribuents. A aquest efecte, s’ha incrementat el nombre de terminals de pagament en les oficines de Suma, datàfons, quioscos i punts d’atenció digital.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fifteen − four =