Aprovada la construcció d'una nau industrial en el polígon de Babel

El projecte per a la construcció de la nau industrial per a serveis municipals compta amb més de mig milió d’euros

Aprovada la construcció d'una nau industrial en el polígon de Babel
23/10/2019 -

L’Ajuntament d’Alacant, a través de la Regidoria d’Infraestructures i Manteniment, que dirigeix José Ramón González, ha aprovat en Junta de Govern el projecte per a la construcció d’una nau industrial per a serveis municipals en fase 1, amb un pressupost de 574.992,24 euros, i un termini d’execució de sis mesos.

La nau estarà construïda sobre una parcel·la de 5.500 m² sense edificar que l’Ajuntament d’Alacant té en la poma situada entre els carrers Comunicacions, Metal·lúrgies i Els Transports del Polígon Industrial de Babel a la ciutat d’Alacant.

L’edil d’infraestructures ha explicat que “d’aquesta forma s’aprofita una parcel·la municipal i l’ús previst de les naus és el d’emmagatzematge de material, tindrà una superfície una vegada construïda de més de mil dos-cents metres quadrats amb una estructura metàl·lica i estarà formada per pòrtics a dues aigües”.

El projecte aprovat indica que les obres que es realitzaran inclouen la construcció de la fonamentació, estructura i tancament de la nau industrial, que comptarà amb una zona d’oficines distribuïda en dues plantes, de les quals només la planta baixa ha sigut distribuïda en diferents dependències tals com oficines, sala de reunions, serveis higiènics, vestuaris i menjador.

Aquesta nau serà construïda amb estructura metàl·lica, la coberta de panell de xapa perfilada d’acer galvanitzat, i el tancament de façanes en zona d’oficines es projecta en panell alveolar prefabricat de formigó i en la resta de la nau de zona de magatzem.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 2 =