Carlos Mazón presideix la sessió constitutiva del Consorci per al Desenvolupament Econòmic de la Vega Baixa

La sessió extraordinària del ple s’ha desenvolupat a l’Ajuntament d’Almoradí

Carlos Mazón presideix la sessió constitutiva del Consorci per al Desenvolupament Econòmic de la Vega Baixa
04/10/2019 -

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha presidit aquest matí a Almoradí la sessió constitutiva del Consorci per al Desenvolupament Econòmic de la Vega Baixa. L’acte s’ha celebrat en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’aquesta localitat amb la presència d’alcaldes i regidors de la comarca i del diputat de Desenvolupament Econòmic i Sectors Productius, Sebastián Cañadas, president de CONVEGA.

La institució provincial forma part d’aquest òrgan la finalitat del qual és la de coordinar, gestionar i avaluar amb les entitats i consistoris consorciats un programa d’accions que propicie la creació d’ocupació, així com la inserció soci laboral i el desenvolupament empresarial.

Mazón ha comentat que en Convega “tots els ajuntaments esteu bolcats en el fonamental, que és el contacte directe i la prestació de serveis, així com a fer comarca per a fer més província”. El president de la Diputació ha mostrat el “total compromís de la institució en el suport a aquest ens” i ha destacat el treball que exerceix a l’hora d’atendre, promoure i desenvolupar l’ocupació, l’emprenedoria i la formació.

Sebastián Cañadas repeteix una altra legislatura més al capdavant del consorci que també ha aprovat hui les seues sis vicepresidències, responsabilitats que ostentaran les poblacions d’Orihuela, Pilar de la Horadada, Cox, Rojales, San Isidro i Algorfa. A més, segons ha explicat Canyades, s’està tramitant la incorporació a CONVEGA dels municipis de Torrevieja i San Miguel de Salinas.

L’orientació, formació i millora de la qualificació professional, la intermediació laboral, l’assessorament i assistència tècnica a emprenedors i empreses o la promoció de la comarca són algunes de les línies de treball que es desenvolupen des de CONVEGA.

En els últims quatre anys aquesta entitat ha posat en marxa nombroses iniciatives i programes amb un valor pròxim als 2,5 milions d’euros. Destaca, d’altra banda, l’‘Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament de la Vega Baixa’, un projecte d’identitat, innovació i diferenciació que pretén atraure inversió, talent, negocis, residents i estudiants, així com servir de suport a les empreses locals i comarcals.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × three =