La Diputació acorda la implantació del Sistema de Carrera Professional Horitzontal

La taula aprova també els criteris generals per a les bases de les oposicions del pla del personal temporal

La Diputació acorda la implantació del Sistema de Carrera Professional Horitzontal
04/11/2019 -

La Taula General de Negociació de la Diputació d’Alacant ha aprovat aquest matí el projecte de disseny i implantació del sistema de Carrera Professional Horitzontal que permetrà gestionar la progressió de l’empleat públic de la institució provincial com a reconeixement a la seua trajectòria, actuació i experiència professional.

Tots els sindicats presents en la taula, UGT, CCOO, S.P.D.A i STAS-IV, han recolzat aquest punt, amb l’única excepció del CSIF, que s’ha abstingut.

L’acord inclou els mètodes i tècniques que s’han de desenvolupar, així com el calendari d’activitats necessàries per a posar en marxa el nou sistema, que vindrà regulat per un reglament.

La diputada de Recursos Humans, María Gómez, ha explicat que amb aquest projecte es busca, d’una banda, “donar resposta al dret a la progressió de l’empleat públic de la Diputació, donant així eixida a les necessitats d’estar més qualificat, motivat i reconegut dins de l’organització”. Al mateix temps, ha afegit que d’aquesta forma “s’incrementa la productivitat en la institució en comptar amb un personal intern més capacitat i motivat”.

La implantació de la carrera professional suposa el reconeixement individualitzat del desenvolupament professional aconseguit pel personal com a conseqüència de la valoració de la seua trajectòria i actuació professional, de la qualitat dels treballs realitzats, dels coneixements adquirits i del resultat de l’avaluació de l’acompliment, així com altres mèrits i aptituds.

D’altra banda, la Taula General de Negociació ha fixat, amb la unanimitat de tots els representants sindicals, els criteris generals a tindre en compte en les convocatòries que s’impulsen des de la Diputació d’Alacant, tant en la fase de concurs com en la d’oposició, per a l’estabilització de l’ocupació temporal.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + ten =