Obert el termini de sol·licitud d'ajudes per a projectes de sensibilització i educació

Compta amb un pressupost de 40.000 euros per a finançar projectes de sensibilització i educació per al desenvolupament, que estarà obert fins al 6 de juny

Obert el termini de sol·licitud d'ajudes per a projectes de sensibilització  i educació
13/05/2019 -

L’Ajuntament d’Alacant, a través de la regidoria d’Immigració i Cooperació, ha obert el termini per a presentar-se a la convocatòria d’ajudes, que compta amb un pressupost de 40.000 euros per a finançar projectes de sensibilització i educació per al desenvolupament, que estarà obert fins al 6 de juny.

Aquestes ajudes estan dirigides a Organitzacions No Governamentals de Desenvolupament (ONGD), associacions, federacions i fundacions sense ànim de lucre les propostes del qual s’ajusten a fi d’aquesta convocatòria. S’ha establit un màxim subvencionable de 5.000 euros per projecte i l’ajuda no excedirà el 80% del seu coste.

L’equip de govern va aprovar el mes d’abril passat en Junta de Govern les bases i la convocatòria d’aquestes subvencions que tenen per objecte fomentar la reflexió crítica i la solidaritat amb les desigualtats i la falta d’oportunitats per al desenvolupament, amb la finalitat de realitzar projectes d’actuació per mitjà de campanyes d’informació, xarrades, conferències, exposicions i trobades sobre diferents temàtiques que s’inspiren en els principis de justícia social, equitat, participació i solidaritat.

La regidora d’Immigració i Cooperació, Mari Ángeles Goitia, ha destacat la importància de fomentar “el desenvolupament de projectes a la ciutat d’Alacant que promoguen la solidaritat amb les desigualtats i s’establisca un compromís clar de potenciar les oportunitats per al desenvolupament a través d’actuacions que afavorisquen, al seu torn, la integració”.

Així mateix, l’Ajuntament d’Alacant materialitza la seua implicació amb els objectius de l’Agenda Global del Desenvolupament, l’Agenda 2030, definida per les Nacions Unitat i que compromet a tots els estats membre i a totes les administracions, organismes públics i privats a avançar en desenvolupament integral en l’àmbit ambiental, social i econòmic.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

eighteen + nine =