El Patronat de l'Habitatge realitza obres en ‘El Claustre’

L’edifici que té més de deu anys romandrà tancat al públic durant les obres que tenen una duració de tres mesos

El Patronat de l'Habitatge realitza obres en ‘El Claustre’
02/12/2019 -

El Patronat de l’Habitatge de l’Ajuntament d’Alacant, dirigit per l’edil José Ramón González, iniciarà les obres de millora i remodelació de l’edifici municipal ‘El Claustre’, que tindran una duració de tres mesos, i compta amb un pressupost de més de 50.000 euros.

L’edifici, situat al carrer Llauradors i gestionat pel Patronat d’Habitatge, en ple barri antic, romandrà tancat des de dilluns que ve per a iniciar la seua remodelació.

L’edil popular José Ramón González ha explicat que aquestes instal·lacions municipals té més de deu anys, i pel fet que “és un edifici intel·ligent dotat amb domòtica i autogestió de part de les seues sales, i als avanços tecnològics és necessari modernitzar-lo per a oferir un millor servei als més de 10.000 usuaris que l’utilitzen anualment, amb un nou sistema d’accés i unes obres que ho posaran en valor”.

El Claustre va obrir les seues portes el setembre de 2009, s’utilitza els 365 dies a l’any, i està compost de dues plantes amb usos molt diferents, la planta superior alberga oficines administratives que donen suport al Programa de lloguer assequible i suport a la integració a través de l’habitatge, Oficina de mediació en conflictes hipotecaris i d’arrendaments d’habitatge i coordinació i gestió del Palau del Portalet-LAB15. La planta inferior, amb accés des del carrer Llauradors, compta amb un conjunt d’instal·lacions dissenyades per a posar a la disposició de quantes entitats públiques i associacions o fundacions sense ànim de lucre requeresquen un espai on desenvolupar les seues idees.

Així mateix aquestes instal·lacions posen a la disposició dels usuaris set sales denominades CLAU, i estan disposades per a acollir reunions, assajos, presentacions, tallers, conferències, cinema, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × five =