La societat alacantina convida en un vídeo a participar en l'Ofrena del 22 de juny

La societat alacantina convida en un vídeo a participar en l'Ofrena del 22 de juny
19/06/2020 -

La societat alacantina convida en un vídeo, editat per la Regidoria de Festes, a participar en l’Ofrena Solidària del dilluns 22 de juny en la plaça de l’Ajuntament. L’obrirà les barraques, el Gremi d’Artistes i la Federació de Fogueres, a partir de les 10 del matí. La tancarà, sobre les 22 hores, els Moros i Cristians.

El regidor de Festes, Manuel Jiménez, ha expressat el seu agraïment “als diferents sectors de la societat alacantina que s’han sumat a aquesta interessant iniciativa, com és aquesta Ofrena Solidària, que pretén recollir aliments i productes de primera necessitat per a les persones que l’estan passant malament durant aquesta situació de crisi sanitària”. Es podran entregar aliments no peribles, productes infantils, d’higiene i neteja.

En aquesta iniciativa també ha jugat un paper fonamental la Regidoria d’Acció Social, que dirigeix Julia Llopis. L’edil ha assegurat que “es demostra, una vegada més, l’esperit solidari dels alacantins amb els qui estan patint aquesta crisi sanitària de gran envergadura. Al mateix temps, serveix perquè es mantinga viu l’esperit de les Fogueres i exclamem que Tots junts, el podem aconseguir!”. El conjunt de l’obtingut en aquesta Ofrena Solidària es destinarà a diferents associacions, entre elles Càritas i Creu Roja.

El vídeo compta amb testimoniatges de Bombers, Policia Local, Protecció Civil, sanitaris, rector de la Universitat d’Alacant, Federació d’Associacions Festives en Barris i Partides d’Alacant (FAFBA), Festes Tradicionals, Setmana Santa, Federació Alacantina de Moros i Cristians (FAMYC), Moros i Cristians d’Altell, El Rebolledo, Villafranqueza-El Palamó, Sant Blas, Gremi d’Artistes, el pirotècnic Pedro Luis Sirvent, els autors de les Fogueres Oficials -Pedro Espadero i Sergio Gómez- i les dotze Dames del Foc -adultes i infantils-.

A més, el torero José María Manzanares, el cineasta Vicente Seva, la cantant Anabel, l’actriu Vanessa Romero, el raper Arkano, l’estilista Cuqui Alcaraz, el polifacètic Pepe Espadero, la presidenta de l’Associació de Periodistes de la Província d’Alacant, Rosalía Mayor; els actors Alejandro Tous, Luis Miguel Seguí i Fele Martínez, la bloguera Elena Vidal, i representants del comerç i de l’hostaleria com APHA (Víctor Puche), APEHA (Mª de la Mar Valera), LLAURA (César Anca), i Vanessa Cárdenas, presidenta del Col·lectiu de Comerciants per Alacant.

En l’àmbit de l’esport es compta amb missatges de suport a la iniciativa per part de l’Hèrcules C.F., CFI Alacant, Fundació Lucentum, Judo-Club Isabel Fernández i el nadador Jorge Crivillés.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one × 4 =