Parets, Vigar i Verrochio, finalistes del Premi COAC que impulsen la Diputació i el Col·legi d'Agents Comercials

El guanyador es donarà a conéixer aquest divendres a les 20.00 hores en una Gala que se celebrarà en el ADDA

Parets, Vigar i Verrochio, finalistes del Premi COAC que impulsen la Diputació i el Col·legi d'Agents Comercials
21/09/2021 -

L’ADDA acollirà aquest divendres 24 de setembre a les 20.00 hores la Gala de Lliurament del Premi COAC a l’Excel·lència Comercial. La Diputació d’Alacant impulsa al costat del Col·legi Oficial d’Agents Comercials aquest guardó amb el qual es pretén posar en valor a aquelles empreses de la província que utilitzen, fomenten i potencien la figura de l’agent comercial com a motor de l’economia.

Parets (Pacal Shoes S.L.), Vigar (Casa Vigar S.L.) i Verrochio Mobiliari (Habibaño S.L.) són les tres entitats finalistes que opten a aquest reconeixement en la seua quarta edició, tal com han donat a conéixer aquest matí el diputat de Desenvolupament Econòmic i Sectors Productius, Sebastián Cañadas, i el president de COAC, Manuel Martínez Ayela.

El diputat ha destacat el ferm compromís de la institució provincial amb aquest premi “que reconeix la labor de l’agent comercial, una figura imprescindible per al dinamisme, creixement, coneixement i impuls de les nostres empreses i del conjunt dels nostres sectors econòmics”.

Així mateix, gràcies a aquests guardons, es dóna visibilitat al teixit empresarial i industrial del territori, “presentant a Alacant com a eix vertebrador de l’economia de la Comunitat Valenciana i de l’arc mediterrani”, tal com ha afegit Canyades.

Per part seua, Manuel Martínez, ha destacat que aquesta iniciativa ja ha transcendit les fronteres de la província “i cada vegada hi ha més companys en tota Espanya que s’estan fent ressò de la mateixa per a importar-la a les seues ciutats”.

Els finalistes rebran un reconeixement en diferents categories: Parets, amb esment destacat a la Recerca i desenvolupament de Nous Productes, Vigar, amb esment destacat al Disseny i Innovació, i Verrochio Mobiliari, amb esment destacat a la Gestió i Personalització de Producte. D’entre tots ells, es triarà al guanyador del Premi COAC a l’Excel·lència Comercial.

Aquest guardó celebra enguany la seua quarta edició, després de ser ajornat en 2020 a causa de la pandèmia de COVID.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 19 =