Acció Social i Montemar afavoriran a 250 majors amb classes de vida activa

La regidora Julia Llopis i el president del Montemar, José P. García, rubriquen un acord pel qual el club esportiu cedeix de forma gratuïta sales per a cursos i gimnàstica

Acció Social i Montemar afavoriran a 250 majors amb classes de vida activa
26/09/2019 -

L’aliança solidària entre la Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament d’Alacant i el Club Atlètic Montemar permetrà a 250 socis del Centre de Majors de Pla Carolinas – Garbinet utilitzar de forma gratuïta sales del club per al desenvolupament d’activitats de participació activa i hàbits de vida saludable.

La regidora d’Acció Social i Família, Julia Llopis, i el president del Montemar, José Pedro García Fernández, han signat hui un acord en el qual es plasma la voluntat de les dues parts de cooperar de forma altruista per a beneficiar a uns 250 majors residents en la zona de l’avinguda Pare Esplá.

El centre esportiu posa a la disposició de la regidoria dos amplis espais perquè puguen ser utilitzats pel Programa Municipal de Majors per a impartir classes i ensenyaments que fomenten la convivència, la intercomunicació i promoguen hàbits saludables -classes de gimnàstica, zumba, etc-.

El pacte aconseguit i rubricat hui en la seu d’Acció Social -com s’aprecia en la imatge- s’estendrà des del present mes de setembre fins a juny de 2020. En la signatura dels documents, a més de la regidora i el president, han estat presents el director financer i de recursos humans del club, Antonio Barba, i Antonio Girona, membre de la junta directiva d’aqueixa entitat, declarada d’utilitat pública.

Julia Llopis ha agraït la solidària predisposició dels responsables del Club Atlètic Montemar i ha advocat per la creació a Alacant d’una estructura de voluntariat que amb la seua activitat ajude a pal·liar situacions de soledat en les persones majors o a servir de suport a entitats públiques en la seua comesa de socórrer a persones desfavorides o que fomenten la convivència i ocupació del temps lliure.

El Club Atlètic Montemar va ser creat a Alacant l’any 1931 per un grup d’amics amb vocació esportiva. És una associació privada sense ànim de lucre que té com a fi impulsar la vida esportiva i cultural i compte a la ciutat amb dos centres: el referit de l’avinguda Pare Esplá i el situat al costat de l’av. Miriam Blasco.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − nine =