Programa de l'Escola de Talent Femení en Les Cigarreres en l'oficina EDUSI

La comunicació, la marca personal, Linkedin i com reinventar-se professionalment són els temes dels 5 cursos prevists aquest trimestre en la programació de l’Escola de Talent

Programa de l'Escola de Talent Femení en Les Cigarreres en l'oficina EDUSI
14/05/2019 -

La comunicació, la marca personal, Linkedin i com reinventar-se professionalment són els temes dels 5 cursos prevists aquest trimestre en la programació de l’Escola de Talent Femení de l’Agència Local de l’Ajuntament d’Alacant, que s’impartirà en la zona EDUSI, Àrea Les Cigarreres.

“Projecta-t: Projecta el teu futur per a crear el teu present” és sense cap dubte el taller més intensiu dels programats en la zona Edusi. Mª Jesús Bujaldón impartirà les 20 hores que dura entre els dies 14, 16, 21, 23 i 28 de maig, en horari de demà. Es tracta d’un curs en el qual a través del Coaching, la Intel·ligència Emocional i la PNL, les assistents podran definir els seus objectius personals i professionals i dissenyar un pla d’acció per a millorar la seua situació i qualitat de vida.

Linkedin serà objecte del curs que impartirà Laura Mateo els dies 23 i 30 de maig, en horari de vesprada. Així, “Esprem Linkedin i posiciona’t com a professional” és un taller per a aprendre a tindre un perfil optimitzat en la xarxa social orientada al laboral i generar una bona xarxa de contactes, la qual cosa permetrà aconseguir un millor posicionament com a professionals en les cerques.

Seguint amb les xarxes socials, el 4 de juliol al matí, Isabel Iglesias impartirà el taller “Crea el teu perfil professional per a l’èxit”, per a definir la marca personal professional i aprendre a gestionar-les online i offline.

Els dies 10 i 11 de juny en horari de demà es treballarà en Les Cigarreras la comunicació, una qualitat necessària per a tots. Marisa Picó ensenyarà que “Parlar en públic és fàcil si saps com”, en un taller pràctic per a perdre les pors a parlar en públic amb un mètode dissenyat per la pròpia ponent.

El 9 de juliol al matí els que no saben què fer amb la seua vida laboral tenen una cita amb Olga Sarracayo, qui impartirà “Emprén i/o reinventa’t professionalment”. Es tracta d’un taller en el qual es treballarà, individualment i en equip, un pla d’acció per a la reinvenció professional, tant si s’està en cerca d’ocupació com si l’objectiu és emprendre.

Les dones interessades poden inscriure’s a través de la web impulsalicante.es i acudir a les instal·lacions de l’Agència Local de Desenvolupament de l’Ajuntament d’Alacant situades al carrer Sevilla 2.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + nine =