La Junta aprova el projecte per a modernitzar el poliesportiu “Pitiú” Rochel

El termini d’execució dels treballs, des de la seua adjudicació, serà de huit mesos

La Junta aprova el projecte per a modernitzar el poliesportiu “Pitiú” Rochel
05/11/2019 -

Les regidories de Manteniment, que dirigeix José Ramón González, i la d’Esports, amb José Luis Berenguer al capdavant, porten avant el pla per a una profunda modernització del poliesportiu municipal “Pitiú” Rochel, per valor d’1.041.616 euros.

La Junta de govern local ha aprovat hui el projecte amb les obres, denominat “Renovació d’instal·lacions i modificació d’espais i usos i reparació de coberta en el pavelló poliesportiu “Pitiú” Rochel”, el complex situat en la zona de l’estadi Rico Pérez, entre el camp de l’Hèrcules i les piscines municipals de la muntanya Tossal.

Una vegada que s’òbriga el procés de licitació pública dels treballs i s’adjudiquen, la realització pràctica de les obres està previst que dure huit mesos. El cost de les mateixes es carregarà al capítol d’inversions financerament sostenibles dels comptes municipals del present any.

El projecte d’obres contempla diferents tipus d’intervencions. Es repararà la coberta per a eliminar les goteres, les filtracions de les quals causen danys en el formigó del complex, i se substituiran les claraboies existents.

També es preveu la substitució de la pista actual de parquet per una altra de material d’última generació que permeta la disputa de partits d’alta competició d’handbol, bàsquet, vóley i futbol sala. Els últims partits internacionals jugats en el “Pitiú”, com els de la Selecció absoluta d’handbol femení, han requerit la col·locació d’un revestiment plàstic sobre la pista actual.

Condicionar l’interior i l’exterior

El projecte té per objectiu general condicionar tant l’interior com l’exterior del centre esportiu, que compta amb una superfície construïda de 4.675 metres quadrats i una capacitat per a 1.800 espectadors. Es pretén aconseguir la major versatilitat possible dels espais interiors, per la qual cosa s’escometrà la seua redistribució, perquè puguen adaptar-se a diferents usos i necessitats dins del marc de les activitats pròpies del poliesportiu, esmenar les manques detectades i adaptar-se als requeriments tant dels usuaris com dels treballadors del complex.
Entre les millores figura també el traçat d’un itinerari accessible de totes les instal·lacions.

A l’aprovació del projecte d’obres realitzat hui, en la Junta de govern local, seguirà la iniciació de l’expedient de contractació dels treballs.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 17 =