Les ratxes de vent han fregat els 60km/h en alguns punts de la província d'Alacant

La DANA, a més de portar pluges, també ha deixat fortes ratxes de vent a Alacant i en localitats com Elx o Oriola

Les ratxes de vent han fregat els 60km/h en alguns punts de la província d'Alacant
13/09/2019 -

Ahir l’AEMET va decretar alerta roja de pluges en tota la província d’Alacant per a hui. Aquestes precipitacions, que han assotat greument abundants municipis alacantins -sobretot, els situats a la comarca del Baix Segura i en la Canal del Navarrés-, han vingut acompanyades de fortes ratxes de vent que han acabat complicat el temporal. Durant la jornada d’aquest divendres, a la ciutat d’Alacant, per exemple, s’han produït ratxes de vent que han arribat a una velocitat de 20 km/h.

En la localitat d’Oriola, la velocitat del vent va fregar, per moments, els 40 km/h, amb ratxes de 30 i 37 km/h. Aquest vent que ha vingut acompanyat d’unes pluges que han buidat 150 litres d’aigua per metre quadrat.

En la localitat de Xàbia, on es van recollir més d’uns 28 litres per metre quadrat a les 12 del migdia de hui, s’han registrat ratxes de vent que aconseguien una velocitat de 28 km/h.

Això no és res comparat amb el que s’ha registrat en el municipi castellonenc del Pinós, on s’han registrat 75 litres per metre quadrat i les ratxes del qual de vent estan fregant, ara mateix, una velocitat de 50 km/h, ja que l’AEMET recull ratxes de 46 km/h de velocitat des de les 17.00 de la vesprada.

Finalment, en la zona Alacant-Elx Aeroport, on s’han registrat a les 9 del matí unes ratxes de vent amb una velocitat de 58 km/h. Elx es posiciona en el primer lloc quant a la velocitat de ratxes de vent, ja que arriba a fregar els 60 km/h.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

ten − two =