Alacant reforça l'estructura de comandaments del cos de bombers

La incorporació de cinc caps, un oficial i tres efectius en el SPEIS correspon als processos d’oposició de les places del SPEIS

Alacant reforça l'estructura de comandaments del cos de bombers
05/08/2020 -

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, juntament amb la vicealcaldessa d’Alacant, Mari Carmen Sánchez, han realitzat la presa de possessió del nou oficial, els cinc caps i tres bombers del Servei de Prevenció Extinció d’Incendis i Salvament -SPEIS -, en un acte en el qual ha estat acompanyat del Regidor de Recursos Humans i Seguretat, José Ramón González, el cap del SPEIS, Carlos Pérez, i diferents comandaments de bombers.

El nomenament com a funcionaris de carrera correspon als processos d’oposició de les places del SPEIS corresponents a les Ofertes d’Ocupació Pública dels anys 2016-2018 d’Oficial, Caps i Bombers.

L’alcalde, després de realitzar la presa de possessió, els ha donat la benvinguda en el cos de bombers als nou efectius que reforcen la cadena de comandaments com a funcionaris en Bombers, en el que ha denominat “un fet molt important per a la ciutat i l’Ajuntament, estem molt satisfets de l’aposta de l’equip de govern realitza i que és sempre la mateixa els millors mitjans, la millor formació i preparació amb la seguretat més gran perquè pugueu prestar un servei essencial i indispensable per a tots els alacantins en bombers”.

Durant la seua intervenció s’ha dirigit a ells per a dir-los que amb el seu treball “s’entreguen a salvar vides, rescatar persones i salvar béns”, al mateix temps que ha valorat al cos de bombers és “exemplar, admirat i respectat per tota la ciutadania”.

El primer edil també els ha demanat que servisquen “amb vocació i seguretat, i que treballen i presten el millor servei a la ciutadania sempre de manera coordinada per a ser més efectius i assegurances, amb organització i en equip per a complir així totes les obligacions tal com s’han compromés amb una clara voluntat de servei auxiliant”.

Així mateix Barcala ha subratllat també que s’incorporen a la plantilla de l’Ajuntament d’Alacant per a “continuar entregant-se amb el seu treball als alacantins protegint les seues vides i els seus béns i actuant amb molta promptitud i predisposició sempre”.

L’alcalde ha destacat la importància de “dotar amb més personal al cos de bombers amb els quals poder reforçar la plantilla, amb l’objectiu d’incorporar nous efectius”, al mateix temps que va incidir en la necessitat de crear noves per a “millorar l’operativitat de la plantilla i oferir un servei més eficaç i de qualitat als alacantins”.

Finalment Barcala els va demanar que es cuiden “no hi ha hagut ni una sola vegada que un colp de calor els pare sempre poseu el servei al ciutadà per damunt de qualsevol altra cosa, demostrant una gran la professionalitat del cos de bombers al llarg de tots aquests anys, en cada intervenció amb un alt nivell de professionalitat i formació”.

Per la seua part l’edil de Seguretat també es va dirigir a tots els agents als quals els va dir que “és un dia molt important per a Alacant perquè amb aquesta presa de possessió augmenta la seguretat, l’eficàcia i l’eficiència del SPEIS”, i va assumir el compromís de “dotar als bombers del major nombre d’efectius, com també estem fent a nivell de material”.

I en aquest marc, José Ramón González es va mostrar molt satisfet del treball desenvolupat en bombers “si ja de per si és un cos que la ciutadania vol, valora i agraeix molt, l’hem pogut veure com durant el confinament totes les vesprades els bombers eren aplaudits massivament pel seu excel·lent treball, hui iniciem una nova època amb l’augment de caps oficials i bombers que és molt important perquè Alacant compte amb l’equip de bombers que necessita i es mereix”.

“Continuarem treballant a augmentar els efectius per a aconseguir que el SPEIS tinga una plantilla d’acord amb les necessitats d’Alacant, aquest és el nostre compromís i agraïm el lliurament que fan cada dia per aquesta ciutat i els alacantins”, va asseverar José Ramón González.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − three =