La Regidoria d'Educació, CaixaBank i Creu Roja envien 2.600 motxilles a la Vega Baixa

Julia Llopis declara que aquest és un primer lliurament a la qual han de seguir altres ja que hi ha col·legis que han perdut fins al mobiliari

La Regidoria d'Educació, CaixaBank i Creu Roja envien 2.600 motxilles a la Vega Baixa
24/09/2019 -

La regidora d’Educació i Acció Social d’Alacant, Julia Llopis, ha participat hui en l’acte de lliurament de 2.600 motxilles amb material escolar amb destinació a col·legis afectats per la “gota freda” i les inundacions a la Vega Baixa. L’acte ha tingut lloc a primera hora de la vesprada en el Centre de Recursos d’Educació Municipal (CREM), amb intervenció de representants de l’Obra Social “la Caixa” i de Creu Roja.

Les 2.600 motxilles es distribueixen en 408 per a alumnes d’ESO, 720 per a Infantil i 1.440 per a alumnes de Primària. CaixaBank dóna el material i l’Ajuntament d’Alacant i Creu Roja el canalitzaran cap als afectats, en coordinació amb els serveis socials de les ciutats i poblacions damnificades.

Julia Llopis ha assenyalat que aquesta campanya ha de ser el principi d’altres lliuraments, ja que, al marge dels alumnes, molts col·legis de la zona han perdut fins al mobiliari.

Al costat de la regidora d’Educació, han intervingut en l’acte de hui Carlos Colom, director d’àrea de CaixaBank a Alacant; Alfredo Agulló, director d’àrea de l’entitat financera a Oriola, i Remedios Alarcón, vicepresidenta provincial de Creu Roja.

Els kits escolars contenen material variat: estoig, carpeta amb separadors, llibretes, calculadora científica, bolígrafs, compàs, retoladors, etc…

La campanya té com a finalitat contribuir a alleujar els efectes de les recents inundacions que han destruït mobiliari i estris en moltes llars, entre ells el material escolar dels xiquets.

Els portaveus de l’Obra Social “la Caixa” han manifestat també que, d’acord amb Diputació, destinarà una ajuda econòmica de 100.000 euros perquè siga distribuïda entre els més necessitats d’aqueixa comarca.

Totes aquestes ajudes es gestionaran a través d’entitats socials i organismes públics de cada població i estaran destinades a garantir la cobertura de les necessitats bàsiques dels afectats.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 10 =