Ximo Puig anuncia la celebració del 'Region of València Tennis Challenge' aquest cap de setmana al Poble Nou de Benitatxell

Ximo Puig anuncia la celebració del 'Region of València Tennis Challenge' aquest cap de setmana al Poble Nou de Benitatxell
04/06/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dijous la celebració de l’entrenament en obert a mitjans de comunicació ‘Region of València Tennis Challenge’ aquest cap de setmana al Poble Nou de Benitatxell. Es tracta del primer entrenament esportiu de tenistes professionals retransmés per televisions nacionals i internacionals que se celebra al nostre país durant l’estat d’alarma a Espanya.

Aquest entrenament, que se celebrarà a porta tancada, entre el 5 i el 7 de juny, a la Urbanització Cimera del Sol del Poble Nou de Benitatxell, participaran quatre tenistes d’elit establits en la Comunitat Valenciana: Álex de Miñaur, Pablo Andújar; Roberto Bautista i Pablo Carreño. Els partits començaran a les 16.30 hores el dia 5 i a les 13.30 hores els dies 6 i 7.

Segons el cap del Consell, el tenis és un esport amb valors associats com “la convivència i el respecte”, que, en la seua opinió, “seran fonamentals per al futur d’aquesta societat”, igual que “la unitat”.

Puig ha realitzat aquestes declaracions als mitjans de comunicació en l’acte de presentació d’aquest fet esportiu, en el qual ha estat acompanyat pel director general de Turisme, Herick Campos; el director general d’Esport, Josep Miquel Moya; el diputat provincial d’Esports de la diputació d’Alacant, Bernabé Cano; i els tenistes internacionals Roberto Bautista, Pablo Andújar i Álex de Miñaur.

Fase final de l’ACB

Així mateix, el cap del Consell ha destacat “l’extraordinària participació esportiva” de la Comunitat Valenciana, que, en les seues paraules, i en el cas del tenis, es tradueix en el fet que la Federació Valenciana de Tenis és “una de les quals té major implementació de practicants i afeccionats en tota Espanya”.

D’altra banda, el president de la Generalitat ha recordat que la Comunitat Valenciana acollirà una altra cita esportiva, la fase final de l’ACB, entre el 17 i el 30 de juny.

Turisme i esport

Per al màxim responsable del Govern autonòmic, respecte a la unió de l’esport i el turisme, amb la celebració de l’entrenament de tennis a porta tancada però amb retransmissió en televisió “estem enviant un senyal molt clar al món i és que la Comunitat Valenciana estarà oberta aquest estiu i hi haurà temporada turística”. En aquest sentit, ha animat a valencians i valencianes a gaudir de les seues vacances “després del grandíssim esforç” realitzat durant el confinament.

Ximo Puig ha afirmat que, per a l’eixida a la situació generada per la pandèmia de coronavirus, per a “la cerca de llum al final del túnel”, s’ha de comptar amb elements com l’esport i el turisme, puix que suposa “retrobar-se amb les persones i buscar nous horitzons”.

En eixe sentit el director general de Turisme, Herick Campos, ha remarcat l’oportunitat que ofereix la celebració d’aquest entrenament en obert a mitjans “per a posar en el mapa a la Comunitat Valenciana i la seua Mediterrani en viu i segur” en un moment en què els mercats “nacionals i internacionals” estan marcant l’obertura de la temporada turística.

Així, el responsable de Turisme ha remarcat la importància de mostrar la imatge d'”una Comunitat que està en marxa” perquè les persones que viatjaran “i estan realitzant ara una cerca d’una destinació per a passar les seues vacances trien l’opció de visitar-nos”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 18 =