Sánchez dóna la benvinguda a estudiants americans de LAMAR University de Texas

L’estudiant nord-americà té una estància al nostre país d’uns tres mesos i mig i una despesa de 800 euros al mes per estudiant

Sánchez dóna la benvinguda a estudiants americans de LAMAR University de Texas
10/01/2020 -

La regidora de Turisme, Mari Carmen Sánchez, ha rebut a un grup de 14 estudiants de College of Business LAMAR University, Beaumont, Texas, que vénen a passar dues setmanes a Alacant gràcies a la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme amb el Centre Superior d’Idiomes de la UA. Els estudiants realitzen un curs específic de ‘Business’ combinat amb visites a empreses i institucions alacantines, a més de diverses activitats turístiques com la visita al Castell de Santa Bàrbara, centre històric, museu de Fogueres o el port. Aquest és el tercer any que es realitza el programa amb aquesta universitat americana.

El Patronat Municipal de Turisme reforça d’aquesta manera el turisme idiomàtic a la ciutat com ha destacat la vicealcaldessa d’Alacant “el turisme idiomàtic és una aposta estratègica i complementària a altres tipus de turisme com el de City Break, en els quals Alacant ja és capdavanter. Volem continuar incrementant aquest tipus de turisme perquè tothom ens visite” ha destacat.

3.000 estudiants internacionals a l’any

La Universitat d’Alacant rep cada any entre 2.500 i 3.000 estudiants internacionals a l’any en els diferents programes que té. Els estudiants procedents d’Europa són els més nombrosos, gràcies al Programa Erasmus, que recepciona a Alacant a uns 1.000 estudiants anuals. Alemanys, francesos i italians són els europeus que més ens visiten.

Quant al mercat estatunidenc, cada any passen per Alacant uns 500 estudiants nord-americans, amb una estada mitjana d’uns quatre mesos i una despesa mitjana de 800 euros al mes per estudiant.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =