Carlos Mazón destaca la maduresa del sector del golf en la Costa Blanca

El president de la Diputació participa en la presentació de l’informe sobre l’impacte econòmic d’aquest esport en la Comunitat

Carlos Mazón destaca la maduresa del sector del golf en la Costa Blanca
12/12/2019 -

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha participat aquest matí en una jornada sobre l’impacte econòmic del turisme de golf en la Comunitat Valenciana en la qual s’ha analitzat l’estratègia de promoció d’aquest producte en el mercat internacional.

En la seua intervenció, Mazón ha ressaltat la maduresa de l’Associació de Camps de golf de la Costa Blanca, “que va concorde a la del propi sector i que exerceix de punta de llança en la desestacionalització de la destinació i en l’atracció de jugadors cap al nostre territori”.

A més, el president ha destacat el rigor amb el qual la Cambra de Comerç d’Alacant ha elaborat aquest document “les xifres del qual són irrefutables” i les dades dels quals ajuden a contrarestar “els estigmes reputacionales que a vegades ha generat aquest segment”.

L’esdeveniment, celebrat en la seu del Club Informació, ha comptat amb la presència de diverses autoritats i representants del sector com el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, la vicealcaldessa de l’Ajuntament d’Alacant, Mª Carmen Sánchez, el president de l’Associació de Camps de golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana, Salvador Lucas, el vicepresident de la Cambra de Comerç, Carlos Baño, i el directe del Patronat Costa Blanca, José Mancebo.

L’informe, elaborat per la institució cameral alacantina, llança dades com que el 84% dels jugadors de golf en la Comunitat són estrangers, xifra que a la província s’incrementa fins al 89%. La dada més rellevant d’aquest estudi és que l’impacte econòmic del turisme de golf en la Comunitat aconsegueix els 745 milions d’euros -directe, indirecte i induït-.

Finalment, el representant de la institució provincial ha destacat com “una fita sense precedents” el nivell de col·laboració entre el Patronat Costa Blanca i Turisme Comunitat Valenciana, “ja que en 2020 elaborarem de manera conjunta els plans estratègics de turisme amb els quals esperem aconseguir grans reptes per al nostre territori”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + eighteen =