Alacant se suma per primera vegada a la Setmana Europea de l'Esport

La cèntrica avinguda de Maisonnave serà transformada amb diversos camps de joc el tard nit del dissabte 28 de setembre Cartell dels actes de la Setmana Europea de l’Esport

Alacant se suma per primera vegada a la Setmana Europea de l'Esport
17/09/2019 -

La concejaía d’Esports d’Alacant, dirigida per José Luis Berenguer, se suma per primera vegada a la Setmana Europea de l’Esport i ha organitzat diverses trobades, oberts a la participació general del públic, a celebrar la tard nit del dissabte 28 de setembre.

l’avinguda més comercial d’Alacant, Maisonnave, serà transformada en diversos camps de joc perquè es puguen disputar partits de Basquet 3×3, Voley Street, Tenis de taula i Fitness Street, on s’agrupen activitats de zumba, ioga, ball esportiu i bodi combat, entre altres. Les nombroses trobades es desenvoluparan des de les 18,30 fins a les 00,30 horas.

La Regidoria d’Esports organitza a la ciutat aquesta festa no competitiva i gratuïta en la qual es convida a participar a xiquets (des de sis anys) i adults.

La iniciativa tindrà presència en nombrosos països de la UE -en l’àmbit nacional, regional i local -, i inclou esdeveniments que acostaran l’esport, l’activitat física i els hàbits saludables a bona part de la societat.
La Setmana Europea de l’Esport arriba aquest 2019 a la seua cinquena edició en l’espai comunitari, encara que és la primera vegada que la ciutat d’Alacant participarà en aquesta.

L’Ajuntament d’Alacant respon així afirmativament a la trucada des de la Comunitat europea i el Consell Superior d’Esports per a promoure activitats dirigides a tots els grups de població. La festa esportiva promociona la vida activa i saludable amb el logo comú #BEACTIVE. 

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

eighteen + 9 =