La platja del Postiguet es converteix en l'escenari d'un simulacre de rescat

Mari Carmen Sánchez ha sigut testimoni de la ràpida actuació de l’equip de Salvament durant un simulacre en plena platja

La platja del Postiguet es converteix en l'escenari d'un simulacre de rescat
10/09/2019 -

La Regidora de Turisme i Platges, Mari Carmen Sánchez ha sigut testimoni d’un simulacre de rescat d’una acció de Salvament. L’operació s’ha dut a terme com a preparació i posada a punt davant futures emergències. El lloc de comandament, situat a la platja del Postiguet, enfront del lloc de la Creu Roja, ha estat supervisat en tot moment pel coordinador de Proactiva, José Miguel Jiménez, i per l’edil de Turisme.

Mari Carmen Sánchez ha destacat en finalitzar el simulacre que “els equips de salvament actuen d’una manera molt efectiva i professional, fan un gran treball i això vol dir que les platges d’Alacant estan preparades perquè tothom, alacantins i turistes estiguen segurs” ha assenyalat. El simulacre ha començat amb l’avís de dues persones que es banyaven enfront del lloc de la Creu Roja, que aparentment tenien problemes, un d’ells es trobava fent Paddel Surf i havia patit una caiguda, l’altre banyista semblava cansat i atordit. Una parella de socorristes han acudit amb una moto d’aigua per a socórrer a l’accidentat, mentre que un altre socorrista ha acudit nadant per a socórrer a l’altra víctima.

l’equip de salvament de la moto aquàtica s’han encarregat de portar a la riba a l’accidentat, el que suposava en pitjor estat, perquè fóra atés pels serveis sanitaris de la Creu Roja. Després de posar fora de perill a la mata accidentada, els socorristes han tornat per l’altre banyista que es trobava fora de perill al costat del seu company de salvament. El rescat complet de les dues mates ha tardat 6 minuts. El coordinador de Proactiva d’Alacant ha insistit en finalitzar en la importància de parar atenció a les indicacions dels socorristes i a les banderes per a prevenir aquest tipus d’accidents.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − three =