La Societat Musical de Sax, L’Harmonia d’Alacant i la Unió Musical de L'Orxa guanyen el Certamen de Bandes

Les audicions de la 1a, 2a i 4a Secció del Concurs es van celebrar aquest cap de setmana en el Passeig Marítim de Torrevieja i a l’Auditori d’Algueña

La Societat Musical de Sax, L’Harmonia d’Alacant i la Unió Musical de L'Orxa guanyen el Certamen de Bandes
15/11/2021 -

La Societat Unió Musical i Artística de Sax, L’Harmonia Societat Musical d’Alacant i la Va unir Musical L’Orxa han guanyat aquest cap de setmana les audicions de la Primera, Segona i la Quarta Secció, respectivament, de la 49 edició del Certamen Provincial de Bandes que impulsa la Diputació d’Alacant.

La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha felicitat les formacions classificades en el concurs i ha agraït “la participació dels nostres músics, que un any més han demostrat el seu alt nivell de preparació i el seu compromís per a mantindre viva una de les tradicions més representatives de la província d’Alacant”.

El Passeig Vistalegre de Torrevieja va acollir ahir al matí l’audició de la 1a Secció amb l’agrupació de Sax dirigida per José Antonio Antolín Polo. El repertori va estar integrat per l’obra obligada Metàfores de Miguel Brotons Pérez, el pasdoble Andrés Contrabandista d’Óscar Navarro i l’obra lliure Praise Jerusalem! d’Alfred Reed.

A la vesprada, en el mateix escenari, L’Harmonia Societat Musical d’Alacant es va alçar amb el Primer Premi i Esment d’Honor interpretant, al costat del director José Tomás Moñinos Baeza, el pasdoble Musical Apol·lo d’Estimant Blanquer Ponsoda i Valhalla de Francisco Zacares Fort. La Societat Musical L’Aliança de Mutxamel i la Unió Musical Ciutat D’Assís van quedar en segon i tercer lloc, respectivament, i l’acte el va tancar la Unió Musical Torrevejense amb Carlos Ramón-Pérez al capdavant.

A Algueña es va desenvolupar el dissabte l’audició de la 4a Secció amb l’actuació de la Unió Musical L’Orxa que es va alçar amb el Primer Premi dirigit per Juan Carlos Peris Hernández. Les obres interpretades van ser La Grangera d’Arlés d’Ernesto Pérez Rosillo, el pasdoble Juan Chato de l’Orxa de Francisco Esteve Pastor i Taj Majal d’Hugo Chinesta. La jornada la va tancar la Unió Musical Algueñense i José Ramón Carballo Garbín.

Les bandes guanyadores que participaran en el Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana organitzat pel Institut Valencià de Música.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

six − four =