La província d'Alacant és la protagonista de l'espot de la Volta 19

Arkano i els llocs més emblemàtics de la província són els elements fonamentals de l’espot promocional de la Volta 19

La província d’Alacant ha rebut a l’equip encarregat de realitzar l’espot per a promocional La Volta19. Ciclistes alacantins han rebut el paper protagonista. Durant les setmanes passades, s’ha dut a terme l’enregistrament de les escenes més importants de l’espot. La costa blanca i els seus racons més emblemàtics seran el centre dels focus per a aquest projecte tan especial.

Els escenaris triats per a aquest projecte han sigut alguns com el Castell de Santa Barbara, l’espai natural de Xorret de Catí o les Salines de Torrevella. Entre altres, la producció també s’ha dut a terme en municipis com Benidorm, Calp o Ibi.

D’altra banda, el diputat de Promoció turística, Eduardo Dolón, ha parlat i detallat sobre la importància de realitzar aquest espot. El vídeo serà llançat a tothom i la província rebrà per tant una visibilitat global pel que és una oportunitat única i molt bona per a donar-se a conéixer. A través d’aquest espot es reflectirà de la província la seua gran potència turística alhora del gran patrimoni que es concentra.

És important recordar que l’espot promocional de la Volta 19 s’estrenarà el mes de maig i s’emetrà en els mesos previs a l’arrencada de la prova en diferents canals de TVE.

El gran raper local Arkano serà l’encarregat de posar-li música a l’espot. Amb el seu tema ”Otro intento más”. El tema triat parla de la superació i de la cerca de la millor versió d’un mateix.

La volta 19, començarà el dissabte 24 d’agost. El lloc triat per a començar és Salines de Torrevella. Es disputaran a la província les tres primeres etapes. Això és igual al recorregut per més de 60 municipis i al voltant de 400km.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

eleven + twenty =