Participació ciutadana: Aprovats 120.000 euros per a dues convocatòries de subvencions

La Junta de govern local dona el vistiplau a les bases i convocatòries de subvencions per a fomentar la participació i per a cursos i tallers de les associacions de veïns

Participació ciutadana: Aprovats 120.000 euros per a dues convocatòries de subvencions
16/05/2019 -

La Junta de govern local ha donat el vistiplau hui a les bases i convocatòries de dues línies de subvencions impulsades per la Regidoria de Participació que dirigeix Mari Ángeles Goitia i que suposen un total de 120.000 euros. Aquestes ajudes econòmiques hauran d’anar canalitzades per a “el foment de la participació ciutadana” i per a cursos i tallers de les associacions de veïns, ambdues l’any 2019.

La primera via de subvencions està dotada amb 90.000 euros per a “cofinançar activitats de les entitats sectorials i associacions de veïns l’objectiu dels quals siga el foment de la participació ciutadana”, la qual cosa ha de redundar en la millora de la qualitat de vida, les relacions veïnals i el desenvolupament de les persones en els barris de la ciutat, segons figura en la proposta oficial.

El segon paquet del Pressupost municipal per a ajudes econòmiques conté 30.000 euros per a donar suport i fomentar projectes d’actuació de les associacions de veïns per a promoure l’augment de la qualitat de vida i la participació ciutadana dels seus veïns.

Les dues propostes es posen en coneixement dels cinc districtes de la ciutat i de les associacions -que han d’estar inscrites en el Registre Municipal d’Entitats (RME)- que complisquen els requisits de les bases.

Les dues vies de subvencions formen part de les concessions anuals que l’Ajuntament d’Alacant realitza per a “impulsar la dinàmica associacionista dels alacantins” com a instrument col·laborador i transmissor de la vida comunitària.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =