L'Ajuntament concedeix les subvencions al projecte "Shaping Fair Cities"

Els projectes tindran com a base acciones i activitats inspirades en justícia social, equitat, participació i solidaritat

L'Ajuntament concedeix les subvencions al projecte "Shaping Fair Cities"
13/11/2019 -

La regidoria d’Immigració i Cooperació, dirigida per l’edil María Conejero, ha aprovat en la Junta de Govern Local la concessió de subvencions, per un total de 29.121,29 €, a tres entitats de la nostra ciutat perquè financen projectes de Sensibilització i Educació per al Desenvolupament en el marc del projecte “Shaping Fair Cities”.

Les tres entitats beneficiades d’aquestes ajudes, que vetlaran per la implementació i desenvolupament dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), són la Fundació Vicente Ferrer, amb una ajuda de 9.121,29 €, i les entitats Solidaritat Internacional País Valencià i Solidaritat, Educació i Desenvolupament amb 10.000 € de subvenció cadascuna.

A través d’aquestes subvencions, l’Ajuntament té l’objectiu de finançar projectes promoguts per Organitzacions No Governamentals de Desenvolupament, dirigits a fomentar la reflexió crítica i la solidaritat amb les desigualtats i la falta d’oportunitats per al desenvolupament. Aquests projectes tindran com a base diferents accions i activitats com a campanyes d’informació, xarrades, conferències, exposicions i trobades sobre diferents temàtiques inspirats en els principis de justícia social, equitat, participació i solidaritat.

María Conejero, regidora d’Immigració i Cooperació, ha ressaltat “la importància d’aquestes subvencions que busquen la promoció de la cooperació internacional, la solidaritat i la integració a través dels ODS de l’Agenda 2030”.

Shaping Fair Cities

L’Ajuntament d’Alacant, a través de la regidoria d’Immigració, Cooperació i Voluntariat, es va adherir al Projecte Europeu “Shaping Fair Cities” amb l’objectiu de promoure una comprensió crítica de les autoritats locals i els rols i responsabilitats dels ciutadans en relació amb el món independent. Tot això, pel fet que les administracions locals, sent el nivell de govern més pròxim als ciutadans, són els millor situats per a augmentar la consciència sobre la importància dels ODS i la seua rellevància per a les comunitats locals.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nine + 3 =