Suma reforça els seus canals d'atenció als contribuents en el període de cobrament de l'IBI que finalitza el 4 d'octubre

S’incrementa el nombre de terminals de pagament en les seus tributàries, datàfons, quioscs i punts d’atenció digitals

Suma reforça els seus canals d'atenció als contribuents en el període de cobrament de l'IBI que finalitza el 4 d'octubre
10/09/2019 -

Suma Gestió Tributària ha reforçat els seus canals d’atenció als contribuents durant el període de pagament dels rebuts de l’Impost de Béns immobles (IBI) i de l’Impost d’activitats Econòmiques (IAE) que finalitza el 4 d’octubre.

Així mateix, l’organisme dependent de la Diputació d’Alacant posa a la disposició dels contribuents un ampli ventall de mitjans de pagament adaptats a les diferents necessitats.

D’aquesta forma, durant aquest període s’ha incrementat el nombre de terminals de pagament en les oficines tributàries, datàfons, quioscos i punts d’atenció digital per a oferir major comoditat i prestar un millor servei als contribuents. Cal recordar que Suma ofereix una àmplia varietat de canals, tant presencials com digitals, per a efectuar pagaments, realitzar qualsevol consulta o demanar un justificant o duplicat dels rebuts.

Els ciutadans poden realitzar les seues gestions en les 45 oficines i, a més, a través dels Punts d’Atenció Digital (PAD), els terminals electrònics, la web www.suma.es o el Telèfon d’Atenció al Contribuent (965 292 000), que funciona en horari ininterromput de dilluns a divendres de 08.00 a 21.00 hores i els dissabtes de 10.00 a 14.00 hores i presta servei en castellà, valencià, anglés, francés, alemany i rus.

Des de l’any passat l’organisme té integrat el sistema Cl@ve en el seu web, la qual cosa permet als contribuents realitzar els seus tràmits en la Seu Electrònica de forma molt més ràpida, segura, fàcil i accessible, sense necessitat de descarregar un certificat, des de qualsevol dispositiu mòbil i lloc. A més, durant tot el període de cobrament, Suma presta un servei d’atenció itinerant als ajuntaments de tots aquells municipis on no hi ha oficina.

D’aquesta forma, a més dels seus propis canals físics i digitals, l’organisme de la Diputació treballa amb un total de deu entitats financeres on els ciutadans també poden pagar els seus rebuts: Banc Sabadell, Bankia, Caixa Ontinyent, Caixaltea, Caixa Callosa d’a Sarrià, CaixaBank, Caixa Petrer, Caixa Rural Central, Cajamar i Eurocaja Rural. Aquestes entitats també col·laboren amb Suma en la comunicació als contribuents i envien, a través dels seus propis CRM, missatges SMS i correus electrònics als seus clients per a recordar-los els terminis de pagament i informar-los dels avantatges de la domiciliació o les facilitats de pagament, entre altres opcions.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 15 =