L'Ajuntament traslladarà a persones malaltes i amb mobilitat reduïda el 10N

L’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil habilita tres vehicles i una ambulància per a oferir aquest transport

L'Ajuntament traslladarà a persones malaltes i amb mobilitat reduïda el 10N
21/10/2019 -

L’Ajuntament d’Alacant, amb motiu de la celebració de les Eleccions Generals al Congrés dels Diputats i al Senat, ha posat en marxa un servei gratuït a través de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil i la Creu Roja Espanyola, per a traslladar a les persones amb mobilitat reduïda, malalts o persones amb discapacitat i d’avançada edat, així com a persones sense familiars o mitjans, fins als col·legis electorals per a exercir el vot el pròxim 10 de Novembre.

Les persones que necessiten sol·licitar aquest servei gratuït o vulguen informació poden contactar amb el Departament d’Estadística de l’Ajuntament d’Alacant telefonant al 965 29 35 78 o en el 965 92 65 82.

Per a això, l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil habiliten tres vehicles adaptats per a oferir aquest transport, així com una ambulància adaptada. Un total de deu voluntaris participaran des de primera hora en aquest operatiu que es posa en marxa en totes les jornades electorals, i que es traslladaran fins als domicilis particulars per a transportar-los als col·legis electorals i posteriorment els portaran de tornada una vegada exercit el seu dret al vot.

El regidor de Seguretat, José Ramón González, agraeix “la gran labor que realitzen els voluntaris de Protecció Civil en el trasllat de persones majors i sense mitjans perquè puguen accedir als col·legis i exercir el seu dret al vot, així com als Policies Locals que treballaran el pròxim 10 de Novembre en la jornada electoral per a garantir la seguretat”.

En passades eleccions del 28 d’abril, al llarg de tota la jornada es van realitzar prop de mig centenar trasllats de persones majors i amb mobilitat reduïda en aquests vehicles adaptats.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 12 =