Turisme d'Alacant i Movelia, junts per a incentivar el turisme alacantí

Aquest acord té l’objectiu de consolidar el destí Alacant com a referent en l’àmbit turístic i per a potenciar els seus atractius

Turisme d'Alacant i Movelia, junts per a incentivar el turisme alacantí
22/01/2020 -

La vicealcaldessa i regidora de Turisme d’Alacant, Mari Carmen Sánchez, ha subscrit en FITUR un acord de col·laboració amb la plataforma de transports de viatgers per carretera Movelia amb l’objectiu de consolidar la destinació Alacant com a referent en l’àmbit turístic i per a potenciar els seus atractius.

Mari Carmen Sánchez, responsable del Patronat Municipal de Turisme, ha rubricat aquest conveni amb Santiago Vallejo, director general de Movelia, per a la realització d’accions conjuntes que incentiven l’arribada a Alacant de nous viatgers, sobretot a través de les diverses rutes d’autobusos.

L’acord i les accions que portarà aparellades tindran en compte el perfil més comú dels usuaris d’autobús amb destinació Alacant, que són persones joves – més del 60% dels viatgers és menor de 35 anys -. En relació amb aquesta dada, les campanyes podran centrar-se en la promoció d’esdeveniments esportius, concerts i “ponts”.

Durant el passat exercici 2019, els trajectes d’autobús més venuts han sigut els de Madrid – Alacant; Múrcia – Alacant; Benidorm – Alacant; València – Alacant i Granada – Alacant.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =