Parelles de Ball competiran pel V Trofeu Ciutat d'Alacant

La Federació Espanyola de Ball Esportiu recolza l’esdeveniment puntuable pel Campionat d’Espanya

Parelles de Ball competiran pel V Trofeu Ciutat d'Alacant
14/11/2019 -

Uns 300 esportistes, arribats de tota Espanya, competiran el diumenge 24 de novembre a Alacant per a alçar-se amb el V Trofeu de Ball Esportiu. La competició és puntuable per al Campionat d’Espanya.
A més dels ballarins que lluiten pel trofeu, hi haurà altres esportistes que prenguen part en altres competicions afegides: dos Open de ball llatí i un tercer “Single”, que estarà obert a totes les edats.

La Regidoria d’Esports d’Alacant, dirigida per José Luis Berenguer, i el Club Esportiu Elegance, amb Sergey Nifontov al capdavant, cooperen en l’organització del certamen, en el qual els atletes podran competir en grups, per parelles o de manera individual. Set jutges de Madrid, València, Galícia i Alacant puntuaran als contendents. Els qui obtinguen els millors resultats contribuiran a millorar la seua posició en l’escalafó per a acudir al Campionat d’Espanya de la modalitat.

El Ball esportiu està reconegut com a especialitat independent pel Consell Superior d’Esports des de 2006. La Federació Espanyola de Ball esportiu, que compta entre les seues federacions autonòmiques amb la de la Comunitat Valenciana, es va incorporar a l’Assemblea general del Comité Olímpic en 2014.

En el V Trofeu Ciutat d’Alacant, els atletes podran competir en les classes de ball: Standar, Llatí, Single, Del Carib, en Dansa coreogràfica i en els Open, que són categories més obertes en les quals no hi ha restricció quant a vestits, per citar un exemple.

Rondes eliminatòries

La competició a Alacant s’estructurarà per rondes eliminatòries, en les quals es ballarà des de les 10 del matí del citat diumenge 24 de novembre, encara que les finals es preveuen a partir de les 17 hores. La contesa, en la qual es combina l’exercici físic, la tècnica i la música, conforma un vertader espectacle, que estarà oberta al públic. Els interessats podran accedir al pavelló municipal cobert – carrer Foguerer José Romeo Zarandieta- mitjançant l’abonament de la corresponent entrada (preus: 5, 7 i 10 euros).

La Regidoria d’Esports i el Club Elegance ultimen els preparatius de la competició, que suposa un notable al·licient per al mig centenar de clubs de ball d’Alacant i província.
La Federació Espanyola de Ball Esportiu compta amb unes 7.000 llicències i està presidida per Luis Vañó, que va ascendir a aqueix lloc des de l’autonòmica de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 10 =