Carlos Mazón visita Crevillent i dues de les seues empreses referents

El president de la Diputació d’Alacant es reuneix amb l’alcalde de la localitat per a abordar les demandes de la localitat

Carlos Mazón visita Crevillent i dues de les seues empreses referents
29/10/2019 -

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha visitat aquest matí la localitat de Crevillent on s’ha reunit amb l’alcalde, José Manuel Penalva, i el seu equip de govern, amb la finalitat d’abordar les necessitats plantejades pel consistori. Després de mantenir una trobada que s’ha prolongat durant mitja hora, Mazón i Penalva han destacat la “bona sintonia” entre totes dues administracions i han concretat diverses ajudes per al municipi.

Mazón ha indicat que hui “estem iniciant una labor conjunta de legislatura. Hi ha alguns projectes damunt de la taula i hem revisat les actuacions que estan en execució en aquests moments per part de la Diputació”. El president li ha traslladat a l’alcalde que aquest full de ruta té un termini de quatre anys i “estem tractant de promoure que siguen els alcaldes els que tinguen clar quines són les necessitats dels seus municipis i quines infraestructures desitgen realitzar i nosaltres els ajudem en les seues demandes”.

Penalva, per part seua, ha agraït la visita de Mazón i ha concretat que aquesta reunió “és l’inici i el contacte d’una bona relació que hem de tindre amb diferents administracions. Col·laborarem en aquests quatre anys en els diferents plans d’obres de la Diputació i en finançament per a projectes en àrees com a Esports o Cultura”.

Posteriorment, el president de la institució provincial i l’alcalde, juntament amb el diputat de Medi Ambient i Energia, Miguel Ángel Sánchez, s’han desplaçat a la Fàbrica Imperial per a recórrer les seues instal·lacions, guiats pel director general de la companyia Salvi Pastor.

Aquesta empresa crevillentina, en actiu des de 1923 , es dedica en l’actualitat a la producció de moquetes , encara que en els seus inicis elaborava catifes. El 90 per cent de la seua fabricació s’exporta, fonamentalment a la Unió Europea, però també a països com Austràlia, els EUA o a Sud-amèrica. Amb una plantilla d’uns vint empleats i una facturació que oscil·la entre els 2,5 i els 3 milions d’euros anuals, les moquetes es distribueixen en més de 24 països, sota comanda, amb destinació a hotels de 4 i 5 estreles.

Mazón ha ressaltat que companyies tradicionals i familiars com aquesta són les que continuen sustentant part de l’economia de la província, al mateix temps que ha puntualitzat que “el treball i esforç que realitzen cada dia per subsistir i competir amb altres mercats internacionals que es dediquen al mateix sector és admirable i hem d’ajudar-los en la seua promoció”.

Finalment, el responsable provincial ha visitat la Cooperativa Elèctrica Benèfica San Francisco d’Asis de Crevillent –empresa matriu del Grup ENERCOOP-, on ha conegut de part del president de l’entitat, Guillermo Belso, i del director general, Joaquín P. Mes, la seua acció dedicada al subministrament d’energia 100% ecològica.

Amb més de 90 anys d’història, aquesta empresa compta en l’actualitat amb producció, distribució i comercialització pròpia d’energia neta, amb zero emissions a l’atmosfera, fita que ha convertit al municipi e nreferent nacional en la protecció del medi ambient quant a consum elèctric.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =