Ximo Puig a Oriola: "La Generalitat està actuant amb tota mena d'ajudes i ningú es quedarà al marge"

El President de la Generalitat ha visitat la localitat al costat de les seues Majestats després dels efectes de la DANA

Ximo Puig a Oriola: "La Generalitat està actuant amb tota mena d'ajudes i ningú es quedarà al marge"
04/10/2019 -

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha visitat Oriola juntament amb les seues Majestats, el Rei Felip i la Reina Letizia, després dels efectes produïts per la gota freda de la DANA. A preguntes dels periodistes, Puig ha insistit que “la Generalitat està actuant amb tota mena d’ajudes a problemes molt específics” i ha recalcat que “ningú es quedarà al marge”.

De la mateixa manera, el President Puig ha volgut agrair la visita de les seues Majestats. “En tot moment la seua Majestat va estar al corrent i ens va mostrar el seu suport incondicional en aquesta terra que ha patit molt i amb l’esforç d’aquestes administracions i l’esforç d’aquesta societat tirarà avant” ha apuntat Puig. Aquest divendres el ple del Consell ha aprovat diversos decrets destinades a ajudar a les comarques més afectades per la Dana.

“La Generalitat i totes administracions estan posant el que correspon, hui hem aprovat un decret per a ajudes a l’habitatge i continuem donant suport als ajuntaments per a restablir la normalitat”, ha assenyalat el President Puig.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fifteen + two =