Vueling aconsegueix els 10 milions de passatgers transportats a Alacant

En l’actualitat compta amb una plantilla local de més d’un centenar i mig de professionals, entre caps de base, pilots i tripulació de cabina

Vueling aconsegueix els 10 milions de passatgers transportats a Alacant
07/10/2019 -

La capital llevantina és un territori clau per a Vueling, sent una de les aerolínies de referència en l’Aeroport d’Alacant –Elx, on ostenta més d’un 11% de quota de mercat. Coincidint amb el 15 aniversari de la seua fundació i en el marc de l’imminent Dia de la Comunitat Valenciana, l’aerolínia ha volgut celebrar la fita dels 10 milions de passatgers transportats en l’Aeroport d’Alacant –Elx, obsequiant a l’afortunat “passatger 10 milions” amb 2 vols per a viatjar a qualsevol destinació Vueling des d’Alacant.

Fa més de 10 anys que Vueling va iniciar les seues operacions en “El Altet”, concretament amb la ruta a Barcelona, que va realitzar el seu vol inaugural el 24 de maig de 2008.Actualment,l’aeroport alacantí ha evolucionat fins a convertir-se en una de les bases estratègiques de la companyia, amb 5 avions basats i més de 150 ocupacions locals directes entre caps de base, pilots i tripulants de cabina. Només durant l’any passat i segons estadístiques oficials d’AENA, Vueling va transportar més d’1.165.000 passatgers a Alacant –Elx.

De cara ala imminent temporada hivernal, Vueling continuarà impulsant la connectivitat en el territori llevantí, especialment en l’àmbit internacional. D’aquesta manera, el conjunt de rutes nacionals quedaria conformat per les següents destinacions: Astúries, Barcelona, Bilbao, Gran Canària,Palma, Santiago de Compostel·la i Tenerife. Pel que respecta a les rutes internacionals, aquesta és la relació de destinacions integrades en el programa d’hivern: Amsterdam, Algèria, Brussel·les, Cardiff, Londres (Gatwick),Orà,París (Orly), Roma (Fiumicino) i Zuric.

Vueling en el conjunt de la Comunitat Valenciana

Vueling porta apostant per Alacant més de deu anys de manera ininterrompuda i altres 14 a València. Fruit d’aquesta confiança, la companyia s’ha erigit com una de les aerolínies de referència en la Comunitat Valenciana, on en 2018 va transportar de manera conjunta prop d’1,9 milions de passatgers entre els Aeroports d’Alacant –Elx i València, sent a més un dels principals catalitzadors del turisme en el territori del Llevant espanyol.

Sobre Vueling

Vueling, companyia pertanyent al grup IAG, és una de les principals aerolínies low cost a Europa, amb lideratge en els aeroports de Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, Bilbao, Galícia, Astúries o Florència, entre altres. La companyia opera 120 destinacions de curt i mitjà radie a Europa, Nord d’Àfrica i Orient Pròxim, que són operades amb una flota que estarà conformada en aquest 2019 per 118 avions dels models Airbus A319, A320, A320neo i A321.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

twelve + nineteen =