Turisme i hotels de Costa Blanca participen en un workshop de turisme

Després de concloure les jornades, més d’una vintena de companyies es traslladaran a la província per a conéixer la destinació

Turisme i hotels de Costa Blanca participen en un workshop de turisme
15/10/2019 -

El Patronat Provincial de Turisme participa aquests dies, juntament amb diversos hotels de la Costa Blanca, en un esdeveniment de treball destinat a empreses organitzadores de congressos i de viatges d’incentius i corporatius amb la finalitat de tancar reunions amb operadors turístics, representants de viatges, cadenes hoteleres i agències receptives. L’esdeveniment es desenvolupa a València amb una estructura de 30 trobades per cada delegat en format de workshop .

La Costa Blanca comparteix taula i cites amb ‘Benidorm Oficina de congressos’, encara que també participen per part de la província Meliá Alacant, Meliá Villaitana, Sol i Mar Hoteles, IFA Alacant, Elx Oficina de congressos, Sol Costa Blanca Benidorm, AR Hotels i Port Hotels.

Amb posterioritat a la celebració de l’esdeveniment, un total de 24 de les companyies que participen en les jornades es traslladaran a la Costa Blanca per a conéixer in situ la destinació, els seus allotjaments i la seua oferta turística.

Enguany la promoció del producte MICE de la província s’ha vist reforçada per diverses accions encaminades a impulsar aquest sector. El mes d’abril passat es va desenvolupar a Benidorm el ‘M&I Fòrum’ en el qual van participar prop de 500 agències de congressos de tot el món, motiu pel qual el Patronat de Turisme Costa Blanca continuarà apostant per la promoció de la destinació de la província en el segment dels viatges de negoci.

Les excel·lents connexions de l’aeroport Alacant-Elx amb més de 120 destinacions de les principals capitals europees, així com la presència de nombroses empreses de suport al segment de turisme de negocis, tals com agències receptives, DMC’s, organització d’activitats, transport o audiovisuals, constitueixen elements favorables per a consolidar aquest mercat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sixteen − 3 =